Viimeisimmät julkaisut

Lehto rakentaa Sukarin Ideaparkin Seinäjoelle

Lehto Group Oyj:n tytäryhtiö Lehto Tilat Oy on allekirjoittanut KVR-urakkasopimuksen Sukari Invest Oy:n tytäryhtiön Koy Seinäjoen Ideaparkin kanssa Ideapark-kauppakeskuksen rakentamisesta Seinäjoelle. Urakkasopimuksen arvo on noin 65 miljoonaa euroa, minkä lisäksi Lehdon tehtäväksi tulee myöhemmin määritettävät lisä- ja muutostyöt.

Kuva: Into Seinäjoki/mynewsdesk

Lehto on jo aiemmin tehnyt hankkeen suunnittelu- ja valmistelutöitä, mutta varsinaiset rakennustyöt käynnistyvät kesäkuun aikana.

”Seinäjoen Ideapark on hieno jatkumo hyvälle yhteistyölle Sukari Investin kanssa ja tämä on nyt suurin yhteinen hankkeemme tähän mennessä”, kertoo Lehto Groupin toimitusjohtaja Hannu Lehto.

”Lehto on kustannustehokas ja ennen kaikkea joustava rakennusliike, jollaista tämän tyyppisen hankkeen läpivieminen vaatii. Lisäksi meillä on jo entuudestaan hyvät kokemukset Lehdosta, mikä helpotti urakoitsijan valintaa.”, kertoo Sukari Investin hallituksen puheenjohtaja Tuomas Henttula.

Suunniteltu kauppakeskus on kooltaan noin 66 000 m2 ja siihen on suunniteltu tilat noin sadalle liiketilalle. Rakennusurakan on tarkoitus valmistua siten, että kauppakeskuksen avajaisia vietetään marraskuussa 2019. Lehdon urakkaan liittyvät tuotot ja kulut syntyvät valtaosin vuosien 2018-2019 aikana.

Tehdyllä sopimuksella ei ole vaikutusta Lehdon aiemmin julkaisemiin vuotta 2018 koskeviin taloudellisiin näkymiin.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>