Viimeisimmät julkaisut

Lehto rakentaa Kojamolle 392 asuntoa Helsinkiin ja Espooseen

Lehto Group Oyj ja Kojamo Oyj ja ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen 392 Lumo-vuokra-asunnon toteuttamisesta Helsingin Vartiokylään sekä Espoon Nihtisiltaan, Niittykumpuun ja Nöykkiönlaaksoon. Sopimukseen kuuluu yhteensä 11 kohdetta, joista kolme taloa on puukerrostaloja.

Havainnekuva Espoon Nöykkiönlaaksoon rakentuvasta kohteesta. Havainnekuva ei vastaa yksityiskohtaisesti lopullista toteutusta.

Espoon Nihtisiltaan rakentuu kaksi lamellitaloa sekä Niittykumpuun ja Helsingin Vartiokylään kolme pistetaloa. Lisäksi Espoon Nöykkiönlaaksoon Kojamo rakennuttaa kolme puukerrostaloa, jotka perustuvat Lehdon uuteen tilaelementeistä rakennettavaan, ekologiseen Deco-puukerrostalokonseptiin.

”Haluamme tarjota asukkaillemme parhaan asumiskokemuksen ja kehittää parempaa kaupunkiasumista vastuullisesti.  Kaikki sopimukseen kuuluvat laadukkaat asunnot sijaitsevat erinomaisilla sijainneilla hyvien palveluiden, ulkoilumahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien varrella ja tukevat meitä kannattavan kasvun luomisessa”, Kojamon liiketoimintajohtaja Ville Raitio kertoo.

”Tämä mittava sopimus on jälleen osoitus hyvästä yhteistyöstä ja tiiviistä kumppanuudestamme Kojamon kanssa. Tuomme hankkeeseen muun muassa laatua ja kustannustehokkuutta hyödyntämällä kerrostalojen rakentamisessa modernia, teollista esivalmistusta kotimaisilla tehtaillamme. Tulevat Lumo-vuokra-asunnot tulevat olemaan laadukkaita, viihtyisiä ja ekologisia”, Lehto Asunnot Oy:n myyntijohtaja Mikko Jalava toteaa.

Uudet asunnot valmistuvat vuosina 2021–2023. Sopimukseen kuuluvien yksittäisten hankkeiden toteutuminen edellyttää tavanomaisten kaupan ehtojen täyttymistä.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>