Viimeisimmät julkaisut

Lehto Group rakentaa toimisto- ja liiketilakokonaisuuden Tikkurilan juna-aseman yhteyteen

Lehto Group vahvistaa nopeasti kehittyvää Vantaan Tikkurilaa ja rakentaa uuden toimisto- ja liiketilakokonaisuuden Tikkurilan juna-aseman yhteyteen Väritehtaankadulle. Rakennuksen tilaajana on Sponda Oyj. Lehto Group aikoo keskittää pääkaupunkiseudun konttoritoimintonsa uusiin valmistuviin tiloihin ja vuokraa rakennuksesta toimistotiloja yhteensä noin 1 600 m2.

Uusi Tikkurilan liiketilakokonaisuus tulee sijoittumaan suoraan juna-aseman yhteyteen, ja sieltä on suora junayhteys Helsingin keskustaan ja lentoasemalle. Tikkurila on voimakkaasti kehittyvä kasvukeskus ja liikenteen solmukohta, ja yhteydet paranevat entisestään Kehäradan valmistumisen myötä.  Uusi 6-kerroksinen toimisto- ja liikekiinteistö tuo alueelle kaivattuja lisäpalveluja ja muodostaa merkittävän kokonaisuuden Tikkurilan kaupunkikuvaan ja lisää sen vetovoimaisuutta. Kiinteistössä toimiville yrityksille tarjoutuu erinomainen näkyvyys sekä luontaista asiakasvirtaa. Liike- ja toimistotalon suunnittelussa ja rakentamisessa korostetaan energiatehokkuutta ja ympäristöä säästäviä ratkaisuja.

Lehto Groupin nykyiset vuokratilat Vantaalla lentokentän läheisyydessä ovat käymässä pieneksi Lehdon henkilöstömäärän kasvaessa. Uusien viihtyisien toimitilojen ja hyvä sijainnin liikenneyhteyksien äärellä arvioidaan vaikuttavan myönteisesti henkilöstön rekrytointiin pääkaupunkiseudulla. Lehto Groupin tavoitteena on rekrytoida kymmeniä uusia työntekijöitä vuoden 2016 aikana.

Hanke toteutetaan kahdessa vaiheessa. Ensimmäisessä vaiheessa kiinteistöön valmistuu yhteensä 9 500 m2 vuokrattavaa tilaa, josta noin puolet on toimistotilaa ja puolet liike- ja palvelutiloja. Ensimmäisen vaiheen rakentaminen käynnistyy heinäkuussa 2016 ja arvioitu valmistumisaika on maaliskuussa 2018. Toisen vaiheen käynnistämisestä Sponda päättää myöhemmin vuokraustilanteen mukaan. Lehto Groupin rakennusurakan arvo on noin 26,8 miljoonaa euroa.


Lehto Group lyhyesti

Lehto Group on talousohjattuun rakentamiseen keskittyvä suomalainen rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Yhtiön missio on olla innovatiivinen rakennusalan uudistaja. Yhtiö on jakanut toimintansa neljään palvelualueeseen: Toimitilat, Asunnot, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Lehto Group toimii tällä hetkellä Suomessa ja se on maantieteellisesti keskittynyt kasvukeskuksiin, jotka muodostavat merkittävän osan rakentamisen volyymista. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yhtiön palveluksessa oli tilikauden 2015 päättyessä 423 henkilöä.

www.lehto.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>