Viimeisimmät julkaisut

Lauri Tähtinen Green Building Councilin tiimiin

Lauri Tähtinen aloittaa työnsä Green Building Council Finlandissa 2.5.2018. Lauri on kestävän kiinteistöliiketoiminnan ja projektien rautainen ammattilainen ja monille kestävän rakennetun ympäristön parissa työskenteleville jo entuudestaan tuttu. Laurilla on monipuolista kokemusta kestävyyden eri ulottuvuuksista rakennushankkeen alkuvaiheista aina kiinteistöliiketoiminnan vastuullisuuteen asti.

Lauri tulee työskentelemään tiiviisti mm. energia- ja kiinteistöjen ympäristöluokitukset -toimikuntien kanssa. Lisäksi Laurilla on olemaan merkittävä rooli GBC:n kehitysprojektien vetämisessä ja alan toimintakäytäntöjen sparrauksessa. Luonnollisesti GBC:n jäsenet tapaavat Lauria myös tulevissa tilaisuuksissamme.

”Toivotamme Laurin lämpimästi tervetulleeksi! Laurilla on erinomaiset valmiudet tukea jäseniämme ja sidosryhmiämme monin eri tavoin ja toteuttaa GBC:n strategian mukaisia painotuksia hiilineutraalin, kiertotaloutta edistävän ja kestävän elämän mahdollistavan rakennetun ympäristön saavuttamisessa”, toteaa GBC:n toimitusjohtaja Mikko Nousiainen.

Lauri Tähtinen iloitsee uudesta suunnasta:
”Mahtavaa päästä osaksi GBC Finlandin tiimiä! Minulla on pitkä historia kiinteistöalan vastuullisuustyöstä mm. ympäristösertifiointien parissa ja intohimona löytää kestäviä, hyvää liiketoimintaa tuottavia ratkaisuja. Odotan innolla mahdollisuutta päästä oppimaan lisää ja kehittämään rakennusalaa yhteistyössä nykyisten ja tulevien jäsenten kanssa.”

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>