Viimeisimmät julkaisut

Lambda 35 – talouden ja ympäristön uusi – parempi standardi

knauf_ecoblatt35Knauf Insulation parantaa perustuotteensa EcoBattin laatua – mutta hinta pysyy ennallaan. Lambda-arvon pienentäminen 35:een parantaa energiatehokkuutta: asiakas säästää rahaa, ympäristöä säästyy ja tuotteen houkuttelevuus paranee jälleenmyyjien keskuudessa.

– Se on vain pieni askel – toki tärkeä sellainen – kohti asuntojen ja muiden rakennusten parempaa energiataloutta, sanoo Knauf Insulationin Pohjoismaiden johtaja Peter Isacsson.

Knauf Insulation parantaa Ecobatt vakiotuotteiden laatua – vain hinta pysyy ennallaan.

Paremmalla 35 lambdaarvolla nostamme energiatehokkuutta: se säästää asiakkaan rahaa, on ympäristölle parempi ja on houkuttelevampi tuote jälleenmyyjille.

– Tämä on vain pieni askel – mutta erittäin tärkeä sellainen kohti parempaa asuntojen ja rakennusten energiatehokkuutta, sanoo Pohjoismaitten johtaja Peter Isacsson.

Nopeaa kehitystä

Uusi EcoBatt 35 on vasta alkua, ja Kenneth Ingemarssonin mukaan lasivillan laadun ja kestävyyden parantamiseen tähtäävää työtä jatketaan edelleen.

– Vain muutama vuosi sitten normaali lambda-arvo oli hieman päälle 40. Nyt se on 35, ja lasivillan kehitys jatkuu samansuuntaisena.

Knauf Insulation valmistaa ja kehittää sekä kivi- että lasivillaa. Kun on kyse lasivillasta rakennusten eristeenä, sekä rakennusalan että yhteiskunnan vaatimukset ovat suuret.

– Kyse on eristyskyvyn lisäämisestä pienentämällä lambda-arvoa ja samaan aikaan lasivillan alhaisen painon säilyttämisestä, jotta kuljetuskustannukset pysyvät alhaisina ja käsittely on helppoa työskenneltäessä. Uusi EcoBatt 35 vastaa hyvin näitä vaatimuksia, sanoo Peter Isacsson.

Uuden EcoBatt35:n etuja

  • Noin viisi prosenttia parempi eristysvaikutus verrattuna yhtä paksuun lasivillaan lambda-arvolla 37.
  • Tulevaisuuden eristystarpeet edellyttävät yhä useammin energiaälykkäitä ratkaisuja, pienempää energiankulutusta ja vähäisempiä ympäristövaikutuksia.
  • Useita m2 pakettia kohden – tiivis paketti.
  • Paljon neliöitä pakettia ja lavaa kohden mahdollistavat tehokkaamman käsittelyn varastossa ja rakennuksella sekä edullisemmat kuljetukset.
  • Korkein paloluokka – A1.
  • Kestää kosteutta.
  • Sideaineessa ei lisättyä formaldehydiä – ECOSE-teknologia.

Knauf Insulation on osa Knauf Groupia, joka on maailmanlaajuisesti toimiva perheomisteinen rakennusmateriaaleihin keskittyvä konserni. Konsernin liikevaihto on yli viisi miljardia euroa. Olemme yksi maailman suurimmista eristeiden valmistajista, ja me toimimme yli 35 maassa. Meillä on yli 40 tuotantolaitosta, joissa valmistetaan lasivillaa, kivivillaa, suulakepuristettua polystyreeniä (XPS), solupolystyreeniä (EPS) ja suulakepuristettua polyetyleeniä (XPE). Palveluksessamme on yli 5 500 työntekijää, ja me olemme asiantuntijoita eristeiden valmistuksessa, tutkimuksessa ja kehitystyössä. Tarjoamme edistyksellisiä ratkaisuja, jotka parantavat rakennusten energiatehokkuutta ympäri maailmaa. Lue lisää meistä ja tuotteistamme osoitteessa www.knaufinsulation.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>