Viimeisimmät julkaisut

Lakea Kalevan kisojen pääyhteistyökumppaniksi

Asumisen ammattilainen Lakea Oy on vuoden 2017 Kalevan kisojen pääyhteistyökumppani. Yleisurheilutapahtuman tukeminen on Lakealle kunnia-asia.

– Kun omassa maakunnassa järjestetään jotain tällaista, kyllä meidän kuuluukin olla mukana. Onhan Lakea kuntien omistama yhtiö, ja ilman muuta arvostamme sitä, että maakuntaan saadaan valtakunnalliset yleisurheilukilpailut, Lakea Oy:n toimitusjohtaja Timo Mantila sanoo.

Lakea on heinäkuussa 2017 järjestettävien Kalevan kisojen pääyhteistyökumppani.

Lakea on heinäkuussa 2017 järjestettävien Kalevan kisojen pääyhteistyökumppani.

Lakea ja Kalevan kisoja isännöivä Seinäjoen Seudun Urheilijat julkistivat tapahtuman pääyhteistyökumppanin tänään. Kisojen järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Olli-Pekka Karjalainen sanoo kumppaneiden merkityksen olevan urheilutapahtumalle suuri.

– 100-vuotiaan Suomen Kalevan kisat ovat valtava ponnistus paitsi seuralle myös koko alueelle. Siksi on upeaa huomata, miten hyvin yritykset ovat lähteneet mukaan tähän projektiin. Lakean voimakas sitoutuminen vahvana alueellisena toimijana näihin kisoihin on meille paras mahdollinen signaali. Se kannustaa jatkamaan kovaa työntekoa tapahtuman eteen.

Seinäjoen Seudun Urheilijat ja maakunnan muut liikuntaseurat ovat innokkaasti mukana suurtapahtuman järjestämisessä. Vapaaehtoisten määrä nousee useampaan sataan.

– Kaikilla on halu järjestää unohtumattomat kisat. Ihmisiä motivoi ennen kaikkea se, että hyödyn näiden kisojen taloudellisestakin onnistumisesta saavat tuhannet alueen yleisurheilua harrastavat lapset ja nuoret. Se jos mikä nostaa yhteishenkeä, Karjalainen iloitsee.

Kalevan kisat on vuosittain järjestettävä yleisurheilun Suomen mestaruuskilpailu. Tapahtuman pitopaikka vaihtelee. Viime vuonna kisa miteltiin Oulussa, jossa yleisömäärä kipusi 28 000 kävijään.

– Tulossa on varmasti hieno, valtakunnan näkyvyyttä kerääävä tapahtuma, jossa on paljon koettavaa. Itse odotan kiinnostuneena erityisesti naisten seiväshyppyä ja tietenkin keihäänheittoa, Lakean Timo Mantila sanoo.

Kalevan kisat 2017 järjestetään Seinäjoella 20.–23.7.2017.


Lakea Oy on 15 pohjalaisen kunnan omistama yhtiö, joka rakennuttaa valtakunnallisesti asuntoja sekä omaan omistukseen että tarjoaa monipuolista rakennuttajapalvelua muille toimijoille. Lakea Isännöinti tarjoaa laadukkaita isännöintipalveluja ja vastaa vuokraustoiminnasta. Lakealla on toimipisteet Seinäjoella, Vaasassa, Kokkolassa, Jyväskylässä ja Riihimäellä. Yhtiö täytti viime vuonna 40 vuotta. www.lakea.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>