Viimeisimmät julkaisut

KP-ServicePartner Oy ostaa Industrial Cranes -kunnossapitoliiketoiminnan ABB Oy:ltä

kp_servicepartnersTeollisuuden kunnossapitoon erikoistunut perheyhtiö KP-ServicePartner Oy on ostanut Industrial Cranes -kunnossapitoliiketoiminnan ABB Oy:ltä. Vuonna 2003 perustettu KP-ServicePartner on suurten ja keskisuurten tuotantolaitosten kunnossapitoon keskittynyt suomalainen perheyhtiö. Pääkonttoriaan Siilinjärvellä pitävällä yhtiöllä on kunnossapitoyksiköitä kymmenellä paikkakunnalla.

Liiketoimintakaupan myötä KP-ServicePartner nousee maassamme yhdeksi johtavista toimijoista teollisuusnostureiden elinkaaripalveluissa. Kyseessä on KP-ServicePartnerin kannalta merkittävä yrityskauppa, sillä kaupan myötä se kasvattaa liikevaihtoaan liki puolella noin yhdeksään miljoonaan euroon.

Kaupan myötä yhdeksän kunnossapitoalan ammattilaista siirtyy KP-ServicePartnerin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Siirtyvä henkilöstö tulee osaksi ydintoimintaa, jota se aikoo kehittää ja laajentaa voimakkaasti edelleen. Yhtiössä on kaupan jälkeen 90 alan ammattilaista.

”Kauppa on KP-ServicePartnerin kannalta merkittävä päänavaus teollisuusnostureiden elinkaaripalvelujen markkinoilla.  Nousemme Suomessa alan markkinoiden toiseksi suurimmaksi toimijaksi. Näemme teollisuusnostureiden kunnossapitoliiketoiminnassa hyvät kasvun ja kehityksen edellytykset Itämeren ympäristössä lähivuosien aikana. Olemme erittäin tyytyväisiä jo pitkään jatkuneeseen ABB-yhteistyöhömme ja uskomme vahvasti, että saamme uusia asiakkaita vahvan markkinapotentiaalin takia. Asiakkaamme saavat nyt käyttöönsä entistä laadukkaammat palvelutuotteet ja räätälöidyt materiaalinkäsittelyratkaisut sekä nostureiden että koko tuotantolaitoksen kunnossapitoon ja elinkaareen”, sanoo KP-ServicePartner Oy:n toimitusjohtaja Pekko Herola.

KP-ServicePartner aloittaa Suomessa Abus-nostureiden maahantuojana yksinoikeudella

Samassa yhteydessä KP-ServicePartner ja Abus Cranes Systems ovat sopineet Abus-nostureiden maahantuonnista, varaosien palveluista ja ratkaisuista Suomessa. Aiemmin maahantuonnista on vastannut ABB. Abus Cranes Systems on noussut yhdeksi maailman johtavista siltanostureiden ja nostimien valmistajista. Kyseessä on merkittävä sopimus, koska Abus-nosturit ovat tulleet maailmanmarkkinoilla tunnetuiksi turvallisina ja laadukkaina tuotteina.

”Sopimus Abus-nostureiden maahantuonnista avaa Suomessa toimiville yrityksille uusia mahdollisuuksia entistä laajempaan yhteistyöhön alansa johtavan nosturitoimittajan kanssa. KP-ServicePartneria ja Abus Cranes Systemsiä yhdistävät samat arvot, sillä molemmat ovat perheyhtiövetoisia. Kattavan toimipaikka- ja yhteistyöverkostomme avulla meillä on hyvät mahdollisuudet tarjota asiakkaillemme huippulaadukkaita ja luotettavia Abus-nostureita, joissa on pitkälle kehitetty huoltovapaa rakenne. Saksalaisissa tuotantolaitoksissa valmistettujen Abus-nostureiden toimitusajat ovat alan lyhimmät. Älykkäiden nostureiden avulla parannamme nostamisen tuottavuutta ja turvallisuutta monella eri tavalla”, Herola kertoo.

Lisätietoja:
Pekko Herola, toimitusjohtaja, KP-ServicerPartner Oy, puh. 044 762 2401

KP-SERVICEPARTNER OY on tuotantolaitosten kunnossapitoon ja koneistuksiin keskittynyt kasvava suomalainen perheyhtiö, jonka palveluksessa on noin 90 kunnossapitoalan ammattilaista kymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomea. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Siilinjärvellä. Vuonna 2003 perustetun yhtiön vahvuuksia ovat aito asiakaslähtöisyys ja laaja-alainen palvelutarjonta. Toimintaamme tukevat virtaviivainen organisaatiorakenne ja tiivis yhteistyö valikoitujen kumppanien kanssa. Asiakkaina ovat muun muassa suuret ja keskisuuret valmistavien teollisuusalojen yritykset. Lisää tietoa www.kp-servicepartner.com/

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>