Viimeisimmät julkaisut

KOy Auroranlinna

Helsingin kaupungin vapaarahoitteisesta vuokra-asuntokannasta vastaavan Kiinteistö Oy Auroranlinnan toimitusjohtajaksi on valittu Tatu Rasia, AIT. Hänen edeltäjänsä Leena Raineranta jää eläkkeelle.

Tatu Rasialla on noin 20-vuoden työkokemus kiinteistöalalta. Viimeksi hän on ollut isännöinti- ja huoltopalveluita tuottavan Karakallion Huolto Oy:n toimitusjohtajana vuosina 2013 – 17. Tätä ennen hän on toiminut kiinteistöpäällikkönä Senaatti kiinteistöissä sekä isännöitsijänä Ovenia Oy:ssä, Kiinteistövarma Oy:ssä ja Karakallion Huolto Oy:ssä.

Rasia on peruskoulutukseltaan rakennusmestari. Hän on suorittanut perusopintojensa jälkeen isännöitsijän ammattitutkinnot ylintä eli AIT-tutkintoa myöten sekä yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon ja rakennuttamisen RAP-pätevyyskoulutuksen.

KOy Auroranlinna on Helsingin kaupungin kokonaan omistama vuokrataloyhtiö, joka omistaa noin 2300 vapaarahoitteista vuokra-asuntoa eri puolilla Helsinkiä. Yhtiön asunnoista osa on vuokrattu Helsingin kaupunki-konsernille käytettäväksi työsuhdeasuntoina, osa vuokrataan vapailla markkinoilla Stadin asunnot –palvelun kautta.

Lisäksi yhtiö vastaa Oy Helsingin Asuntohankinta Ab:n noin 3500:n ja KKOy Helsingin Korkotukiasunnot –yhtiön noin 1600 asunnon kannasta. Helsingin Asuntohankinta omistaa yksittäisiä asuntohuoneistoja asunto-osakeyhtiöissä ja Helsingin Korkotukiasunnot vuosina 1995 – 2000 valmistuneita ja silloisella korkotukilainoituksella rahoitettuja vuokrataloja.

Myös Helsingin Asuntohankinnan asunnoista osa on vuokrattu Helsingin kaupunki-konsernille ja muut vuokrataan Stadin asunnot –palvelun kautta. Helsingin Korkotukiasuntojen kaikki asunnot vuokrataan Stadin asunnot –palvelun kautta asunnontarvitsijoille.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>