Viimeisimmät julkaisut

Konesalirakentaja Coromatic ja putkiurakoitsija PP-Putki yhdistyvät uuden brändin alle Saksalaisen E.On- konsernin ruotsalaisen tytäryhtiön omistama Coromatic Group on myynyt Suomen-toimintonsa Coromatic Oy:n avainhenkilöille sekä PP-Putki Oy:n omistajille.

Kuva: pp-putki.com

Coromatic ja PP-Putki käyttävät jatkossa yhteistä tuotemerkkiä PCBI. Coromatic muuttaa nimensä PCBI Nordic Oy:ksi ja PP-Putki PCBI Oy:ksi.

Kummankin yrityksen henkilökunta jatkaa vanhoina työntekijöinä. Yritykset jatkavat erillisinä yksikköinä toistaiseksi. Yritysten yhteenlaskettu liikevaihtoennuste vuodelle 2020 on noin 10 miljoonaa euroa, ja ne työllistävät yhteensä noin 40 henkilöä.

 Kummankin yrityksen toimitusjohtajana aloittaa Joni Peltola, joka on aiemmin toiminut PP-Putken toimitusjohtajana.

PCBI sanoo keskittyvänsä Suomen kiinteistötekniikan markkinoihin, ja sen liike-idea perustuu kiinteistön kriittisten järjestelmien maahantuontiin, suunnitteluun, urakointiin ja ylläpitoon. yrityksen asiakkaat ovat konesali-, rakennus- ja teollisuusalalta sekä julkishallinnosta. PCBI:n mukaan pohjoismainen yhteistyö Coromatic Groupin kanssa jatkuu.

“Yhdistyminen luo markkinoille uudenlaisen kiinteistötekniikan asiantuntijayrityksen, jollaista Suomessa ei ole vielä nähty. Uusi yritys haastaa alan toimintatavat ja luo uudenlaisen, kokonaisvaltaisen palvelukonseptin kiinteistöalalle”, Joni Peltola sanoo.
”Ero kilpailijoihin tulee kriittisen infrastuktuurin tuntemuksesta, laitteiden suorasta maahantuonnista ja räätälöidyistä palvelukokonaisuuksista aina suunnittelusta huoltoon asti. Meillä on jo vahva asema suomalaisessa markkinakentässä ja yhdessä tulemme kasvattamaan rooliamme aggressiivisesti”, Peltola toteaa.
”Maakohtaiset kriittisen kiinteistötekniikan markkinat poikkeavat hieman toisistaan, ja siksi näemme, että tämä ratkaisu on paras Coromaticin nykyisille asiakkaille Suomessa. Uusi yritys PCBI palvelee Coromaticin Suomen-asiakkaita niin kuin ennenkin, mutta entistä vahvempana ja paikalliset asiakastarpeet paremmin huomioiden”, Coromatic Groupin toimitusjohtaja Erik Bertman sanoo.
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>