Viimeisimmät julkaisut

Kojamon Jani Nieminen RAKLIn hallituksen puheenjohtajaksi

Kiinteistöalan ja rakennuttamisen vastuullisia ammattilaisia edustava RAKLI on saanut uuden hallituksen puheenjohtajan tulevalle kaksivuotiskaudelle. RAKLIn vuosikokous valitsi 27.2.2019 hallituksen puheenjohtajaksi Kojamon toimitusjohtajan Jani Niemisen.

Jani Nieminen

Pitkän kiinteistöalan kokemuksen omaava Nieminen on toiminut Kojamon toimitusjohtajana vuodesta 2011. Aikaisemmin Nieminen on työskennellyt Realia Group Oy:n liiketoiminnanjohtajana ja toimitusjohtajan sijaisena vuosina 2006–2011 sekä Sato Oyj:n yksikköjohtajana vuosina 1997–2006. RAKLIn toiminnassa Nieminen on ollut aktiivisesti mukana vuosien ajan.

”RAKLI on johtava kiinteistö- ja rakentamisalan järjestö, joka edustaa merkittävää määrää rakennetun ympäristön toimijoita. RAKLIn toiminta näkyy laaja-alaisesti niin vaikuttamisen, alan kehittämisen kuin ennakoinnin saralla. Alaamme, kuten niin montaa muutakin, ravistelee muutokset ja uudet mahdollisuudet esimerkiksi digitalisaation myötä, joihin meidän tulee rohkeasti tarttua. Olen motivoitunut viemään alaa eteenpäin yhdessä RAKLIn jäsenistön kanssa ja haluan kiittää tästä luottamuksenosoituksesta”, kertoo Jani Nieminen.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>