Viimeisimmät julkaisut

Kiwa Inspecta myi verkostotarkastukset Insplanille

Inspecta Oy ja Insplan Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa Inspecta Oy:n verkostotarkastuksen liiketoiminta siirtyy Insplan Oy:lle.

Kuva: insplan.fi

Porvoolainen sähkö-, tietoliikenne- ja valaistusverkkopalveluihin erikoistunut Insplan Oy haluaa kasvaa valtakunnallisesti johtavaksi infra-alan asiantuntijaksi, mitä Inspectan kanssa tehty liiketoimintakauppa tukee. Inspectan verkostotarkastuksen henkilöstö siirtyy kokonaisuudessaan Insplanin palvelukseen.

– Meillä on laajaa kokemusta erilaisista projekteista, ja tilaajan tarpeiden tunteminen ja palveluiden laadukas tuottaminen ovat meille tuttua. Kiwa Inspectalta siirtyvä verkostotarkastuksen liiketoiminta on meille erittäin arvokas lisä kohti tavoitettamme tarjota asiakkaillemme entistä parempia palveluita, kertoo Insplanin toimitusjohtaja Mika Seppänen.

Insplanissa työskentelee tällä hetkellä lähes viisikymmentä energiainfran asiantuntijaa. Lisäksi Insplanilla on laaja alihankintaverkosto.

– Kiwan strategisena päämääränä on voimakas kasvu valituissa liiketoiminnoissa. Vaikka verkostotarkastus on kannattavaa liiketoimintaa ja sen henkilöstö on erittäin osaavaa, sen kasvu- ja kehittämismahdollisuudet osana Kiwa Inspectaa olivat rajalliset. Uskon, että uuden omistajan johdolla verkostotarkastuksen tulevaisuus on erittäin hyvä, kertoo Kiwa Inspectan Suomen maajohtaja Jussi Ojanen.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>