Viimeisimmät julkaisut

Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton (KVKL) toimitusjohtaja vaihtuu

Vuodesta 2008 lähtien Kiinteistönvälitysalan Keskusliitontoimitusjohtajana toimineen Jukka Malilan tehtävä päättyy yhteisestä sopimuksesta

KVKL:n hallitus on käynnistänyt haun Malilan seuraajan valitsemiseksi.

”Kiinteistönvälitysala on viime vuosina menestynyt ja kehittynyt hyvin. Digitalisaatio ja kehittyvät uudet menetelmät tuovat välitysalan toimijoiden arjen tekemiseen haasteita ja mahdollisuuksia jatkossakin. Uskon, että nyt on hyvä aika myös uusille ideoille ja näkemyksille”, arvioi tilannetta KVKL:n toimitusjohtajana palvellut Jukka Malila.

Jukka Malila on tehnyt pitkän ja ansiokkaan uran kansallisen ja kansainvälisen kiinteistönvälitysalan johtotehtävissä. Alan ammattilaiset, yritykset ja yhteistyökumppanit meillä ja muualla arvostavat korkealle hänen panostaan välitysalan kehittämisessä. Kiitämme Jukka Malilaa hyvästä työstä ja toivotamme hänelle onnea ja menestystä, sanoo KVKL:n hallituksen puheenjohtaja Max Meder.

Haemme tulevaisuuteen katsovaa ja innovatiivista alan edistäjää asuntomarkkinan ja kiinteistönvälitysalan näköalapaikalle, Meder jatkaa.

 

Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto (KVKL) on kiinteistönvälitysalan yritysten ja järjestöjen valtakunnallinen etu- ja kattojärjestö, joka toimii alan yhteiskunnallisena vaikuttajana ja edunvalvojana yhteisten päämäärien toteuttamiseksi. KVKL toimii tässä roolissaan jäsenryhmittymiensä antamalla mandaatilla alan ainoana valtakunnallisena edustajana Suomessa.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>