Viimeisimmät julkaisut

Kevään kunniaksi Timberwise esittelee uudet ihastuttavat kirkkaat värisävynsä!

Timberwisen viime vuonna lanseeraama Tammiparketti PINK oli vasta alkusoittoa! Olemme nyt lanseeranneet tammiparketeillemme lisää uusia ihanan kirkkaita sävyjä sekä myös kauniita murrettuja tuotesävyjä, joiden kanssa vain mielikuvitus on rajana.

timberwise

Nämä herkulliset kirkkaat sävyt antavat mahdollisuuden tuoda kodeissa piristystä vaikka lastenhuoneeseen, olohuoneeseen tai työhuoneeseen. Tai julkitiloissa näillä piristät tai erotat tiloja toisistaan esim. liiketiloissa, ravintoloissa, toimistoissa, hotelleissa, ihan missä vaan.  Eikä sitä ole pakko lattiaan laittaa mikäli ajatus tuntuu vieraalta!  Tammiparkettiamme voi asentaa myös seinäpaneeliksi tai vaikka kattoon. Voimme myös räätälöidä sävyjä projekteihin, joten lähes kaikki on mahdollista. Vaikka sävy onkin peittävä, niin pinnan harjaus tuo puun syykuvion hienosti esiin ja näkyviin.

Kaikki uutuussävyt ovat harjattuja ja mattalakattuja. Yllä vain osa uutuustuotteistamme, sillä olemme olleet ahkeria. Lisää sävyjä siis tulossa vuoden mittaan ja kannattaa muistaa myös räätälöintimahdollisuus.

Uutuustuotteet tulevat laajemmin esille jälleenmyyjillemme kevään 2016 aikana, sitä ennen voit tilata mallipaloja suoraan osoitteesta info@timberwise.fi 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>