Viimeisimmät julkaisut

Kehitysvammaisten palvelukodin rakennustyöt hyvässä vauhdissa Uudessakaupungissa

Uudenkaupungin Merimetsopolulle rakentuvan Attendo Merimetson palvelukodin rakennustyöt ovat edenneet rivakasti ja yksikkö valmistuu jo syksyllä

Attendo Merimetso avataan Uuteenkaupunkiin lokakuussa 2017/Kuva Attendo

Kehitysvammaisten asukkaiden tarpeisiin suunnitellussa Attendo Merimetsossa on 15 tehostetun asumisen paikkaa ja palvelukotiin palkataan noin 10 työntekijää.

Uudenkaupungin Merimetsopolulle rakentuvan Attendo Merimetson palvelukodin rakennustyöt ovat edenneet rivakasti ja yksikkö valmistuu jo syksyllä. Kehitysvammaisten asukkaiden tarpeisiin suunnitellussa Attendo Merimetsossa on 15 tehostetun asumisen paikkaa. Asukkaaksi pääsee maksusitoumuksella Uudestakaupungista ja lähikunnista. Palvelukotiin palkataan noin 10 työntekijää.

Palvelukodin toteuttamisesta vastaa valtakunnallisesti toimiva Suomen Hoivatilat Oyj, joka on erikoistunut hoivakiinteistöihin. Hoiva- ja tukipalveluista vastaa Attendo.

– Toimintafilosofiassamme painottuu yksilöllinen tuki ja asukkaiden arvostus. Palvelukodeissamme arki on aktiivista. Merimetsossa luonto ja merenrannan läheisyys luovat erinomaiset puitteet monipuoliselle toiminnalle, sanoo Erja Kaksonen Attendosta.

Attendolla on ennestään ikäihmisten hoivakoti Uudessakaupungissa, mutta kehitysvammaisille suunnattu palvelukoti on ensimmäinen alueella.

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoiva- ja terveyspalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoiva- ja terveyspalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa.  Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille, sekä apua tarvitseville ihmisille ja perheille. Suomessa tarjoamme myös terveys- ja hammaslääkäripalveluja. Meillä on 19 000 työntekijää noin 500 toimipisteessä yli 200 kunnassa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.attendo.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>