Viimeisimmät julkaisut

Kattoliitto, Lattian- ja seinänpäällysteliitto sekä Pintaurakoitsijat yhteistyöhön

Rakennusteollisuus RT ry:n pintatoimialan liitot ovat päättäneet syventää yhteistyötään yhdistämällä toimistonsa ja perustamalla uuden liiton alan yhteistyöelimeksi.

Liitot tavoittelevat parempaa näkyvyyttä, jäsenpalvelujen tehostamista ja edunvalvonnan terävöittämistä. Suunnitelma on hyväksytty kaikkien kolmen liiton hallinnossa ja tavoitteena on siirtyä uuteen toimintamalliin vuoden 2018 alusta. Muutoksella ei ole henkilöstövaikutuksia.

Kattoliitto ry on katto- ja vedeneristysalan työnantaja- ja elinkeinopoliittinen toimialajärjestö, jonka jäseninä ovat alan keskeiset urakoitsijat ja teollisuus.

Lattian- ja seinänpäällysteliitto ry on lattian- ja seinänpäällystämisessä käytettävien materiaalien valmistajien ja maahantuojien sekä näitä tuotteita asentavien yritysten toimialajärjestö.

Pintaurakoitsijat ry on valtakunnallinen työnantaja- ja yrittäjäpoliittinen järjestö, joka edistää pintakäsittelyalan kehittymistä.

Liittojen urakoitsijajäsenten yhteenlaskettu vuosittainen liikevaihto on yli puoli miljardia euroa. Liitoilla on omat työehtosopimukset Rakennusliitto ry:n kanssa.


Rakennusteollisuus RT ry on toimialajärjestö, joka edustaa rakennusalan yrityksiä elinkeinopoliittisissa, teknisissä ja työmarkkina-asioissa. RT-liittoyhteisöön kuuluvat keskusliitto ja viisi toimialaa: Talonrakennus, Rakennustuoteteollisuus, Infra, LVI-tekninen urakointi ja Pinta. RT:hen kuuluu runsaat 2 500 jäsenyritystä, jotka työllistävät yhteensä yli 58 000 henkilöä. RT on yksi Elinkeinoelämän keskusliiton (EK) suurimmista jäsenjärjestöistä.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>