Viimeisimmät julkaisut

Katrin tekee arkkitehtien työn helpoksi

Metsä Tissuen uuden Katrin Inclusive -pehmopaperiannostelijasarjan kaikki mallit ovat nyt saatavissa digitaalisina 3D-tuotetietomalleina eli BIM-objekteina. Ne ovat erinomainen työkalu arkkitehdeille, rakennuttajille, insinööreille, suunnittelijoille ja konsulteille, jotka tarvitsevat tuotetiedot 3D-muodossa suunnitellessaan rakennuksia.

Katrin Inclusive -annostelijoiden suunnittelussa on kiinnitetty erityishuomiota mm. lasten tarpeisiin.

Katrin Inclusive -annostelijoiden suunnittelussa on kiinnitetty erityishuomiota mm. lasten tarpeisiin.

Katrin Inclusive -annostelijat on suunniteltu kaikille

Annostelijasarja varmistaa julkisten wc-tilojen vaivattoman käytön kaikille käyttäjäryhmille. Niiden suunnittelussa on kiinnitetty erityishuomiota lasten, ikääntyvän väestön, heikkonäköisten sekä liikuntarajoitteisten henkilöiden tarpeisiin.

Palkituissa Katrin Inclusive -sarjan wc- ja käsipaperi- sekä saippua-annostelijoissa yhdistyvät käyttömukavuus, pohjoismainen selkeälinjainen muotoilu sekä parhaat tekniset ominaisuudet.

BIM-objektit varmistavat virheettömän suunnittelun

Jokaisesta Inclusive-sarjan annostelijasta on tarjolla digitaalinen 3D-tuotetietomalli eli BIM-objekti (eng. Building Information Model).

BIM-objekteja käytetään mallinnusohjelmissa, joissa luodaan wc-tilojen piirustuksia ja 3D-esityksiä. Näin kaikki tarvittavat tuotetiedot saadaan välitettyä ilman virheitä suoraan suunnitelmiin vaivattomasti. Objektien käyttäjinä toimivat arkkitehtien lisäksi rakennuttajat, insinöörit, suunnittelijat ja konsultit.

Haluatko lisää tietoa Suomen hienoimmista hankkeista?

Objektit helposti saatavilla

Kaikki Katrin-objektit ovat saatavilla ArchiCAD, AutoCAD, Revit ja SketchUP -formaateissa ja ne ovat ladattavissa ilmaiseksi osoitteesta www.katrin.com tai www.bimobject.com.

BIM-objektit myynninedistämisessä

Metsä Tissue aloittaa objektien aktiivisen markkinoinnin toukokuussa vaikuttaakseen piirtäjien päätöksiin suunnitella saniteettitiloihin Katrin-tuotteet.

”Modernin BIM object -pilvipalvelun kautta saamme reaaliaikaista tietoa annostelijasarjasta kiinnostuneista suunnittelijoista. Katselukerrat ja lataamiset tallentuvat Katrin-trackeriin; jo neljässä kuukaudessa olemme saavuttaneet yli 45 000 katselua ja 5 000 tuotelatausta.”, kertoo Katrinin markkinointijohtaja Jussi Haapkylä.

Lisätietoja:

Jussi Haapkylä, p. 040 526 36 75 tai jussi.haapkyla@metsagroup.com

Metsä Groupiin kuuluvan Metsä Tissuen Katrin-brändi tuo puhtautta, parempaa hygieniaa, mukavuutta ja toimivuutta julkisiin saniteettitiloihin, teollisuuden työympäristöihin, hotelleihin, kouluihin, ravintoloihin ja terveydenhoitolaitoksiin. Katrin tekee elämästä helpompaa missä tahansa liikutkin. www.katrin.com

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>