Viimeisimmät julkaisut

Kasvu Open: Puurakentajat JVR-Rakenne ja FM-Haus mahdollisia menestyjiä

Kaikille yrityksille avoin sparrausohjelma Kasvu Open arvioi, että puurakentamisen potentiaalisimmat kasvuyritykset ovat JVR-Rakenne Oy ja FM-Haus Oy. Valintaperusteita olivat markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt.

Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon. Kuva: Kasvu Open

JVR-Rakenne Oy rakentaa puukerrostaloja rakennuttajille yhdessä yhteistyökumppaneidensa avulla avaimet käteen -periaatteella. Yritys rakentaa ekologisia koteja puusta suomalaisille kaupunkilaisille kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

Tuomariston mukaan yrityksen markkinapotentiaali puurakentamisen kasvulle on erittäin hyvä. Vaikutuksen tekivät vahvat näytöt puukerrostalojen toteutuksesta ja nopeasta liikevaihdon kasvusta sekä visio kehittää puurakentamisen tarjoamaa. Yrityksellä on tuomariston mukaan hyvä meininki ja edellytykset nousta yhdeksi Suomen johtavista puukerrostalojen ratkaisutarjoajista.

FM-Haus Oy on vuonna 1996 perustettu innovatiivinen perheyritys, joka valmistaa puusta muuntojoustavia tiloja asiakkaan tarpeisiin. Rakennukset valmistetaan valmiiksi Jokioisilla tehtaalla ja kuljetetaan paikalleen. Yrityksen missiona on lopettaa kertakäyttörakentaminen.

Tuomaristo arvosti vahvoja näyttöjä liiketoiminnan kasvattamisesta, tervettä uteliaisuutta ja kasvuhalua. Yrityksellä on kykyä tunnistaa kehityskohteet ja kuunnella neuvoja. Lisäksi yritys hakee kasvua uusien asiakassegmenttien kautta, ja sille on syntymässä arvokas brändi, tuomaristo arvioi.

Puurakentamisen Kasvupolun tuomaristossa olivat Petri Heino (Ympäristöministeriö),Jouni Liimatainen (Jwood), Linda Leinonen (Kauhajoen kaupunki), Seppo Sneck(Largo Capital) ja Matti Mikkola (Puutuoteteollisuus Ry).

Puurakentamisen Kasvupolulla mukana kumppaneina ovat Seutukaupungit,  Ympäristöministeriö, Etelä-Pohjanmaan Liitto ja Kauhajoen kaupunki.

Kasvupolun maksuttomaan sparraukseen osallistuivat myös Aalto Haitek Oy, CLT-Plant Oy, CNC-Siponen Oy, Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy, OT-Con Oy, ProModules Oy, Restart Oy, Siparila Oy, Suomen Puukerrostalot Oy sekä Timber Bros Oy.

Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon. Finalistit saavat kolmannen sparrauspäivän syksyllä 2020.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>