Viimeisimmät julkaisut

Karelia-Upofloor Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi Heli Jaronen

Kährs Group, Euroopan johtava puulattioiden ja PVC-vapaiden muovilattiapäällysteiden valmistaja, on nimittänyt Heli Jarosen aluejohtajaksi vastaamaan Kährs Groupin puulattialiiketoiminnan myynnistä ja markkinoinnista Suomessa ja Baltiassa. Heli toimii lisäksi Karelia-Upofloor Oy:n toimitusjohtajana Suomessa.

Heli Jaronen

Heli Jaronen Karelia-Upofloor Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi

Helillä on vankka kokemus myynnin ja markkinoinnin kehitystehtävistä niin rakennusalalla kuin rakennustarviketeollisuudessa. Hän on toiminut aiemmin myyntijohtajana Pukkila Oy Ab:ssä, joka kuuluu italialaiseen Ricchetti Groupiin ja joka on yksi Euroopan johtavia keraamisten laattojen valmistajia. Heli aloitti Kährs Groupin palveluksessa 15.2.2018 ja hän on Kährs Groupin johtoryhmän jäsen.

”Suomi ja Baltian maat ovat tärkeä markkina-alue Kährs Groupille ja olemme iloisia saadessamme käyttöömme Helin vahvan osaamisen lattiapäällystealasta ja Suomen markkinoista. Aluejohtajana Helillä on keskeinen rooli niin myynnin kasvun vahvistajana kuin liiketoiminnan kehittämisessä”, sanoo Christer Persson Kährs Groupin konsernijohtaja.


Kährs Group Kährs Groupin innovaatiot ovat vieneet lattiapäällystealaa eteenpäin kautta sen historian ja yritys on sitoutunut valmistamaan ympäristöystävällisiä ja kestäviä lattianpäällysteitä niin koteihin kuin julkisiin tiloihin. Kährs Groupilla on vientiä yli 70 maahan ja se on alansa markkinajohtaja Ruotsissa, Suomessa ja Venäjällä. Lisäksi sillä on vahva asema muilla keskeisillä markkinoilla kuten Norjassa, Iso-Britanniassa ja Saksassa. Konsernissa on noin 1700 työntekijää ja sen vuosittainen liikevaihto yli 300 miljoonaa euroa. www.kahrsgroup.com

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>