Viimeisimmät julkaisut

Karelia Ikkuna panostaa tuotannon automaatioon

Karelia Ikkuna on ottanut käyttöön alumiinisten ulkopuitteiden valmistukseen tuotantolinjan, joka kykenee toimimaan miehittämättömänä

Kuvassa: Varatoimitusjohtaja Otto Ahtonen 2c alumiinilinja 1/Karelia Oy

 

Automatisoitu tuotantolinja siirtää konenäön avulla ikkunanvalmistuksessa käytettävät alumiiniprofiilit kuljetushäkeistä työstöyksiköihin. Tuotantolinja on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Automatisointi ja onnistuneet investoinnit ovat mahdollistaneet henkilöstön vapauttamisen yksitoikkoisista töistä palvelemaan ja auttamaan asiakkaita. Henkilöstö huolehtii tulevaisuudessakin muun työn ohessa, että linjalla riittää materiaalia, kuten profiilihäkkejä, tiivisteitä ja heloja.

Karelia Ikkunan tyytyväiset asiakkaat, kumppanit ja vakaa taloustilanne on näkynyt reippaana kasvuna. Viidessä vuodessa ikkunoiden toimitukset ovat kaksinkertaistuneet ja tuotannon ja toimintojen kehitystyötä jatketaan tasaiseen tahtiin jatkossakin. Vuonna 2017 Karelia Ikkuna on palkannut 20 uutta työntekijää. Tuotantolinjan automatisointi ja onnistuneet investoinnit takaavat kasvun jatkumisen myös tulevina vuosina.

Karelia Ikkuna Oy on suomalainen perheyhtiö, ja se on perustettu vuonna 1991. Sen liikevaihto on 20 miljoonan euron luokkaa. Henkilöstöä on 75.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>