Viimeisimmät julkaisut

Kalustevalmistaja Teknion aloittaa yhteistyön Naavan kanssa Pohjois-Amerikassa

Teknion ja terveysteknologiayritys Naava ovat aloittaneet yhteistyön. Teknion julkisti yhteistyön NeoCon-kalustemessuilla Chicagossa, jossa Teknion esittelee Naavan älykästä viherseinää 10.–12.6.

”Naavan kanssa voimme tuoda luonnon hyödyt pohjoisamerikkalaisten toimistotyöntekijöiden lähelle ja tehdä työympäristöistä terveellisempiä, onnellisempia ja innostavampia”, Teknionin markkinointi- ja tuotejohtaja Steve Delfino kertoo.

”On tieteellisesti todistettu, että Naavan älykäs viherseinä puhdistaa sisäilmaa luonnollisesti, vähentää haitallisten kemikaalien määrää ja pitää ilmankosteuden optimaalisella tasolla. Naava-viherseinä vähentää toimistotyöntekijöiden sairastumista ja väsymistä. Lisäksi työntekijöiden kognitiivinen suorituskyky paranee. Naavan hyödyt tukevat Teknionin biofiliatutkimusten tuloksia ja voivat edistää WELL-sertifiointia”, Delfino sanoo.

”Teknion on yksi maailman suurimmista kalustevalmistajista ja yrityksellä on laaja jälleenmyyjäverkosto, jonka kautta voimme yhdessä tuoda luonnon terveyshyötyjä yhä useampaan työpaikkaan Pohjois-Amerikassa. Teknion on teknologisesti innovatiivinen kalustevalmistaja, joka keskittyy kestävään kehitykseen toimistojen suunnittelussa, joten yhteistyö sopii täydellisesti yrityksemme arvoihin”, Naavan kumppanimyynnistä vastaava Kati Suomi sanoo.

Naavan viherseinän kasvit istutetaan mullattomaan, huokoiseen kasvualustaan, jossa on ilmankiertoa parantavat erikoisruukut. Naavan mukaan kasvualusta saa kasvien juuriston mikrobit puhdistamaan ilman haitallisista kemikaaleista. Nämä innovaatiot luovat Naavan mukaan yhdessä biofiltterin, joka puhdistaa ilman luonnollisesti. Tuulettimet puhaltavat ilman takaisin tilaan. Seinän anturit mittaavat ympäristön ja Naavan sisäisiä olosuhteita. Naavan tekoäly analysoi ja ohjaa toimintaa automaattisesti. Etäjärjestelmä välittää Naavalle reaaliaikaista tietoa mm. sääsatelliiteista. Kastelu ja ilmavirran säätö tapahtuvat automaattisesti. Etäjärjestelmän valvonnan lisäksi Naavan viherhuoltajat varmistavat säännöllisillä käynneillään, että Naava pysyy kunnossa ja sen ilmanpuhdistuskyky pysyy tehokkaana.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>