Viimeisimmät julkaisut

Kaksi fiksua uutuutta Bostikilta

Bostik on kehittänyt kaksi uutta tuotetta, jotka ovat nopeita, helppokäyttöisiä ja kestäviä: kellastumattoman silikonin sekä pistoolilla levitettävän, ympärivuotiseen käyttöön soveltuvan saumausvaahdon, joka on M1-luokiteltu ja hajuton.

Silikoni, joka pitää värinsä – ei kellastu!

bostik_silikoniBostik Silicone White For Life on erikoissilikoni märkätiloihin tai muihin tiloihin, joissa vaaditaan homeenkestävyyttä ja kestävää saumausta. Kestävä ja helppokäyttöinen tuote, joka kestää hyvin homekasvua – kuivuu nopeasti eikä sisällä liottimia. Kovettuminen tapahtuu happopohjaisella kovettumismenetelmällä. Saumausmassa, joka kelpaa märkätila-ammattilaisillekin.

Muun muassa työtasojen, lavuaarien, suihkujen ja kylpyammeiden tiivistykseen. Lasiosien tiivistys ja saumaus. Saumaus eri rakennusosien välillä. Liikunnan kesto jopa 20 % sauman leveydestä. Tarttuu erityisen hyvin materiaaleihin, kuten kaakeliin, posliiniin, lasiin, emaloituihin ja lasitettuihin pintoihin, ruostumattomaan teräkseen, eloksoituun alumiiniin, polyesteriin, akryyliin ym. Saatavilla valkoisena 290 ml:n patruunassa.

Nopeasti kovettuva saumausvaahto ympärivuotiseen käyttöön!

bostik_silikoni2Bostik Foam All Season Gun on osa uutta saumausvaahtovalikoimaamme, jonka kaikki tuotteet täyttävät M1-luokituksen sisäilmaa koskevat vaatimukset ja ovat hajuttomia. Bostikin vaahtotuotteissa on nyt entistä parempi ympäristöprofiili, koska olemme poistaneet niistä pehmentimenä käytetyn klooriparafiinin. Uusi vaahtomme on helpommin hallittavissa sitä levitettäessä eikä se laajene enää levityksen jälkeen. Vaahto kuivuu pintakuivaksi jo noin 10-12 minuutissa – parannus, joka lyhentää projektisi odotusaikoja.

Vaahto laajenee levitettäessä voimakkaasti ja muodostaa puolikovan täyttövaahdon. Vaahdon kovetuttua sen solut ovat sulkeutuneet, ja se toimii erinomaisena lämpö- ja äänieristeenä.

Käytetään talojen, veneiden, asuntovaunujen ym. tiivistykseen. Karmien/seinien, seinien/lattian, katon ja läpivientien tiivistykseen. Nopeasti kovettuva polyuretaanivaahto, jota voidaan käyttää jopa -10°C:een lämpötilassa.

Kiinnittyy useimpiin rakennusmateriaaleihin (jopa kosteisiin). Saatavilla 750 ml:n pullossa.


Tietoa Bostikista
Bostik on maailman johtava teollisen valmistuksen asiantuntija sekä rakennus- että kuluttajamarkkinoilla. Bostik on valmistanut innovatiivisia, älykkäitä ja mukautettavia ratkaisuja arkipäiviimme jo yli vuosisadan ajan. Bostik kuuluu kemikaalikonserni Arkemaan. Lisätietoa Bostikista saat osoitteesta www.bostik.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>