Viimeisimmät julkaisut

Jussi Himanen Rambollin kehitysjohtajaksi Suomessa

Tuotantotalouden DI Jussi Himanen, 45, on nimitetty Ramboll Finland Oy:n kehitysjohtajaksi 8.1.2018 alkaen

Kuvassa: Jussi Himanen/Ramboll

Jussi tulee Rambolliin ohjelmistoyritys Comptelista, jossa hän on viimeksi työskennellyt kehitysjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Ennen siirtymistään Compteliin hän toimi strategia- ja tuotehallintatehtävissä Nokiassa 1998-2011.

Tehtävässään Jussi Himanen vastaa Rambollin liiketoiminnan kehittämisestä Suomessa. Keskeisiä osa-alueita ovat uusien liiketoimintamahdollisuuksien edistäminen, yrityskaupat, Rambollin palveluvalikoiman kehittäminen sekä laadukas projektitoiminta. Jussi raportoi toimitusjohtaja Kari Onniselälle ja kuuluu Ramboll Finlandin johtoryhmään.

−Digitalisaatio ja teknologioiden kehittyminen vaikuttavat merkittävästi toimialaamme ja luovat uusia palvelumahdollisuuksia koko rakentamisen ketjuun. Jussin monipuolinen kokemus auttaa meitä tarttumaan näihin mahdollisuuksiin entistä kokonaisvaltaisemmin ja suunnitelmallisemmin, Onniselkä toteaa.

−Teknologian kehitys muuttaa ihmisten tapaa liikkua, asua ja tehdä työtä. Digitalisaatio murtaa toimialojen rajoja ja luo uusia yhteistyömahdollisuuksia. Olen innoissani päästessäni tekemään työtä ammattilaisten kanssa ja rakentamaan Rambollista alansa edelläkävijää myös tulevaisuudessa, Himanen sanoo.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>