Viimeisimmät julkaisut

Johan Johanssonista Folkhälsanin uuden kiinteistöyhtiön toimitusjohtaja

Samfundet Folkhälsan haluaa kehittää ja tehostaa suuren kiinteistömassansa hoitamista. Osana tätä prosessia valtiot. maist. Johan Johansson on valittu Samfundet Folkhälsanin vastaperustetun kiinteistöyhtiön Folkhälsans Fastigheter Ab:n toimitusjohtajaksi.

Samfundet Folkhälsan haluaa kehittää ja tehostaa suuren kiinteistömassansa hoitamista. Osana tätä prosessia valtiot. maist. Johan Johansson on valittu Samfundet Folkhälsanin vastaperustetun kiinteistöyhtiön Folkhälsans Fastigheter Ab:n toimitusjohtajaksi. Kuva: Folkhälsan/Mira Honkavaara

Johan Johanssonista tulee myös Samfundet Folkhälsanin kiinteistöjohtaja. Hän aloittaa toimessaan 1. syyskuuta 2020. Johansson vastaa Folkhälsanin kiinteistöjen hallinnosta ja kehityksestä koko ruotsinkielisen Suomen alueella, Ahvenanmaa mukaan lukien.

Johan Johansson on erittäin kokenut kiinteistöasioissa, sekä nykyisen toimensa kautta Stiftelsen för kultur- och utbildningsinvesteringar -säätiön johtajana, että vuosilta 2001–2010 jolloin hän työskenteli Folkhälsanilla kiinteistöhallintopäällikkönä, projektipäällikkönä sekä aluepäällikkönä.

Johan Johansson palaa Folkhälsanille monta kokemusta rikkaampana. Hän on hallitusammattilainen, jolla on kokemusta lukemattomista yhtiöistä ja säätiöistä, hän on Kauniaisten kaupunginhallituksen monivuotinen jäsen, ja Ruotsalaisen kansanpuolueen entinen puoluesihteeri.

– Olen iloinen siitä, että Folkhälsanilla oli mahdollisuus palkata Johan Johansson kiinteistöjemme hallinnan vastuuhenkilöksi, osittain valvoakseen Samfundetin etuja kiinteistönomistajana, osittain kehittääkseen omistajaohjausta sekä kiinteistöjen hallintoa, Samfundet Folkhälsanin toimitusjohtaja Georg Henrik Wrede sanoo.

Johan Johanssonista tulee myös Folkhälsanin johtoryhmän jäsen.

– Ruotsinkielisestä Suomesta ei löydy montaakaan henkilöä, jolla olisi vastaavaa kokemusta kiinteistöistä, Georg Henrik Wrede sanoo.

– Johan Johansson on viimeisten kahdenkymmenen vuoden aikana valmistellut, suunnitellut ja toteuttanut lukemattomia yhteisiä suomenruotsalaisia investointihankkeita yhdessä sijoittajien, kiinteistöomistajien, kuntien ja kiinteistöjen käyttäjien kanssa.

– Tuntuu siltä, että palaan kotiin, Johan Johansson kuvailee tuntojaan uutta Folkhälsan-pestiään koskien.

– Folkhälsanin arvot ja monipuolinen toiminta ovat sydäntäni lähellä, hän sanoo.

– Ruotsinkielistä Suomea koskevan osaamiseni ansiosta voin tuoda Folkhälsanin markkina-alueelle paljon hyötyä. Olen työskennellyt kiinteistöjen kanssa suurimman osan aikuiselämästäni, joten odotan pestiä innolla, Johan Johansson lisää.

Yhteyshenkilöt

toimitusjohtaja Georg Henrik Wrede
puh. +358 44 788 6000

Johan Johansson
puh. +358 40 455 4677

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>