Viimeisimmät julkaisut

JELD-WENin uusi palo- ja ääniluokiteltu liukuovi sairaaloihin

Oviratkaisuilta vaaditaan paljon erityisesti sairaaloissa ja terveydenhuollon tiloissa. Ovien tulee olla esteettömiä, turvallisia, terveyttä edistäviä ja kulutusta kestäviä. JELD-WEN on lanseerannut uuden luokitellun liukuoven, joka sopii kohteisiin, joissa ovilta vaaditaan palo- ja ääniluokitus. Lisäksi saatavilla on uusi saranoituun puuoveen yhdistettävä teräskarmi, joka on hygieeninen ja törmäyksiä kestävä oviratkaisu.

JELD-WEN on kehittänyt luokitellun liukuoven, joka täyttää EI 30 vaatimukset ja johon voi valita Rw 33 dB tai Rw 37 dB äänieristyksen. Äänieristävyydellä on tärkeä merkitys terveydenhuollon tiloissa; se takaa yksityisyyden ja vaikuttaa merkittävästi viihtyvyyteen. Luokiteltu liukuovi voi olla manuaalisesti tai automaattisesti avautuva. Oviratkaisun automaattiset tiivistemekanismit tiivistävät oven, kun ovi sulkeutuu. Kun kohteeseen määritellään liukuovi, saranallisen oven avautumisen vaativaa tilantarvetta ei tarvitse huomioida. Tällöin käytävät voidaan suunnitella kapeammiksi ja itse työskentelytilat suuremmiksi. Lisäksi liukuovella voidaan helposti ratkaista tilaongelmia silloin, kun kohteissa vaaditaan normaalia suurempaa ovileveyttä. Liukuovet eivät estä käytäväkulkua, eikä niihin voida törmätä, mikä lisää turvallisuutta.

JELD-WENin toinen terveydenhuollon tiloihin soveltuva uutuus on luokiteltuun tai luokittelemattomaan puuoveen liitettävä teräskarmi. Tähän hygieeniseen ja kestävään oviratkaisuun voidaan liittää integroitu sivuosa, jossa on runsaasti tilaa sairaalatekniikalle. Teräskarmi kestää erinomaisesti iskuja ja sen liitoksissa on yhteen hitsattu rakenne. Siinä ei ole liitosrakoja, joihin bakteerit helposti pääsisivät. Oviratkaisusta saadaan erityisen hygieeninen ja kestävä kokonaisuus, kun ovilevyn pintaan valitaan vielä antibakteerinen laminaatti.

Lisätietoja tuotteista ja hinnoista löydät alla olevista linkeistä:
Arkkitehtien ja suunnittelijoiden neuvonta
Projektimyynti

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>