Viimeisimmät julkaisut

Jarmo Töyräs LSK:n talotekniikkaliiketoiminnan johtoon

LSK:n talotekniikkapalveluiden liiketoimintajohtajana aloittaa insinööri, EMBA Jarmo Töyräs (53). Jarmo Töyräksellä on pitkäaikainen ja monipuolinen kokemus tulosvastuullisista liiketoiminnan johtamistehtävistä talotekniikan toimialalla. Aiemmissa tehtävissään hän on vastannut myös kaupallisista toiminnoista sekä toiminut merkittävien hankkeiden vastuuhenkilönä. Hän siirtyy uuteen tehtäväänsä loppuvuodesta Aro Systemsin varatoimitusjohtajan tehtävästä.

Kuva: lsk.fi

LSK:n talotekniikkapalveluiden toimitusjohtaja Erkki Laitala jää eläkkeelle syksyllä

“Erkki Laitala on uudistanut erittäin merkittävästi toimintaamme ja mahdollistanut osaltaan LSK:n talotekniikkaliiketoiminnan laajentumisen paikallisesta toimijasta valtakunnalliseksi. Hänen myötä jäävät isot saappaat täytettäväksi. Olen enemmän kuin tyytyväinen, että olemme löytäneet nämä mitat täyttävän ansioituneen jatkajan. Jarmolla on pitkäaikainen kokemus talotekniikkaliiketoiminnan kaikilta osa-alueilta. Innostunein mielin aloitamme yhteistyön Jarmon kanssa ja toivotamme hänet tervetulleeksi johtoryhmäämme”, kommentoi LSK Groupin toimitusjohtaja Perttu Ryynänen.

”LSK:ssa tapahtuu nyt paljon uudistumista, strategia ja katse ovat jämäkästi eteenpäin. 90-vuotiaan vakaan ja vanhan toimijan ei tarvitse olla tylsä. LSK:n laaja-alainen toiminta sekä asiakaslähtöinen kehittäminen ovat luonteva pohja minulle aloittaa uudessa tehtävässäni. Otan tehtävän vastaan innolla ja lähden kehittämään talotekniikkaliiketoiminnan kokonaispalvelua vielä seuraavalle tasolle”, lupaa Jarmo Töyräs.

LSK Group Oy on talo- ja teollisuustekniikkayhtiö, jonka liikevaihto oli viimeksi päättyneellä tilikaudella noin 54 milj. €. Yrityksen päätoimipiste on Lahdessa, ja sillä on toimipisteet myös Helsingissä, Kotkassa, Kuopiossa, Hämeenlinnassa, Heinolassa, Seinäjoella, Mäntsälässä ja Riihimäellä. Vuonna 1930 perustetussa perheyhtiössä työskentelee yli 280 teknisten alojen asiantuntijaa. Konserniin kuuluvat yhtiöt ovat LSK Group Oy, LSK Electrics Oy, LSK Technology Oy, LSK Service Oy, LSK Talotekniikka Oy, LSK Innovation Oy, LSK Solutions Oy www.lsk.fi.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>