Viimeisimmät julkaisut

Janne Ketola Rakennuttajatoimisto HTJ Oy:n toimitusjohtajaksi

RI Janne Ketola, 46, on aloittanut 3.4.2017 Rakennuttajatoimisto HTJ Oy:n uutena toimitusjohtajana. Ketola siirtyi HTJ:lle Sweco PM Oy:stä, jossa hän toimi viimeksi Talo-yksikön johtajan tehtävissä

Kuvassa: Janne Ketola tj HTJ Oy

”Olemme asettaneet tavoitteeksemme kasvattaa HTJ:n liiketoimintaa voimakkaasti seuraavien vuosien aikana. Kasvu ja samalla kasvun hallitseminen vaativat paljon yhtiön ylimmältä johdolta. Uskomme vahvasti, että Janne Ketolan johdolla yhtiömme saavuttaa tavoitteensa. Hallitus toivottaa hänelle menestystä uudessa tehtävässä”, sanoo HTJ:n hallituksen puheenjohtaja Tapio Hakakari.

 

 
”On hienoa aloittaa työt HTJ:n osaavan henkilöstön kanssa ja lähteä mukaan kasvattamaan vahvaa ja monipuolista konsulttitoimistoa. HTJ:lla on erittäin laaja osaaminen rakennuttamis- ja projektinjohtotehtävissä. Toiminnassamme tulee jatkossa huomioida korkealaatuisten rakennuttamisen ydinpalveluidemme lisäksi erityisesti asiakkaiden tulevaisuuden odotukset ja alan toimintatapojen muutostarpeet. Onnistumisellemme keskeistä on myös hyvinvoiva ja sitoutunut henkilöstö ja mielekkäät työurat niin alan tuleville kuin nykyisillekin ammattilaisille. Omalla pitkäaikaisella kokemuksellani projektinjohto- ja rakennuttamistehtävissä pystyn varmasti tuomaan työlläni lisäarvoa niin ammatillisen osaamisen kuin asiantuntijaorganisaation johtamisenkin näkökulmasta”, sanoo HTJ:n uusi toimitusjohtaja Janne Ketola.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>