Viimeisimmät julkaisut

Jani Hämäläinen on nimitetty Teknikum Yhtiöt Oy:n toimitusjohtajaksi

Teknikum-Yhtiöt Oy:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi DI Jani Hämäläisen 1.2.2019 alkaen.

”Viime vuosina Teknikumin kansainvälinen toiminta ja operaatiot sekä Unkarissa että Kiinassa ovat kehittyneet erittäin vahvasti. Nyt on aika mennä seuraavaan vaiheeseen yhtiön kehittämisessä Janin johdolla. Vielä on paljon tekemistä yhtiön kannattavuuden ja kasvun parantamisessa. Samalla kun toivotan Janin tervetulleeksi yhtiöön, haluan esittää lämpimät kiitokset väistyvälle toimitusjohtaja Harri Ojalalle hänen panoksestaan yhtiön kehittämisessä”, hallituksen puheenjohtaja Juha Rantanen toteaa.

Teknikum Yhtiöt Oy:n uusi toimitusjohtaja Jani Hämäläinen. Kuva: Teknikum.com

Jani Hämäläinen, 44, on koulutukseltaan kemiantekniikan DI. Hän siirtyi Teknikumille Valmet Technologies Oy:stä, jossa hän on vastannut yhtiön suodatinkangasliiketoiminnasta vuodesta 2012 alkaen. Suodatinkangasliiketoiminta on hyvin kansainvälinen ja sillä on tuotantoa Suomen lisäksi Portugalissa, Yhdysvalloissa, Brasiliassa ja Kiinassa. Jani on toiminut uransa varrella useita vuosia myös yhtiön Kiinan toiminnoista vastaavana johtajana.

1.4.2019 Teknikum Yhtiöt Oy:n johtoryhmä vahvistuu, kun uudeksi talousjohtajaksi on nimitetty KTM Juha-Matti Mäkelä.

Juha-Matti siirtyy Teknikumille Valmet Technologies Oy:stä, jossa hän on vastannut Kudokset-liiketoimintayksikön taloushallinnosta ja toiminut Suomen, Portugalin, Kiinan ja Brasilian tehtaiden taloushallinnon esimiehenä.

Juha-Matti on toiminut erilaisissa taloushallinnon tehtävissä koko uransa. Hänellä on laaja ymmärrys talouden eri prosesseista ja yli 10 vuoden kokemus kansainvälisen yrityksen taloushallinnosta.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>