Viimeisimmät julkaisut

Jan Elfving Skanska Oy:n johtoryhmään

Jan Elfving on nimitetty 1.1.2018 alkaen johtajaksi Skanska Oy:hyn vastuualueenaan toiminnan tehokkuus (Senior Vice President, Operational Efficiency) ja samalla Skanska Oy:n johtoryhmän jäseneksi

Kuva: Jan Elfving Skanska

Jan Elfvingin vastuulla ovat tuottavuuden kehittäminen, digitalisaatio, tietohallinto ja riskienhallinta.

Elfving on työskennellyt kaksi viime vuotta Skanskan Ison-Britannian yksikön palveluksessa vesihuollon Thames Water -allianssiprojektissa vastuualueenaan alihankintaverkoston integrointi allianssiin. Sitä ennen hän vastasi Skanskan pohjoismaisesta hankintayksikӧstä.

Skanska Oy:n johtoryhmän kokoonpano on 1.1.2018 alkaen seuraava: Skanska Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Särkilahti, talousjohtaja Timo Holopainen, toimialajohtajat Jarkko Muurimäki, Jukka Hörkkö, Tiina Koppinen ja Ari Huovila, henkilöstöjohtaja Kirsi Mettälä sekä Jan Elfving.

 

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä infrarakentaminen. Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2016 oli noin 946 miljoonaa euroa ja henkilöstöä oli vuoden lopussa 2 018.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>