Viimeisimmät julkaisut

Itza – uusi ja kestävä tapa valaistuksen tarkasteluun

I_Itza_basementRipustettava Itza-valaisin kestää aikaa. Led-tekniikalle suunnitellun ja uusimmalla häikäisysuojatekniikalla sekä optimoidulla rakenteella varustetun Itzan käyttöikä on  L80 B50 80.000 tuntia. Siksi valaisimesta on riisuttu kaikki ylimääräiset yksityiskohdat, jotka eivät liity suoraan valaisimen toimintaan. Itzassa pitäydytään puhtaissa ja rauhallisissa linjoissa, joista on helppo pitää – ja joihin ei kyllästy. Tiloja muutetaan kerta toisensa jälkeen, mutta Itza säilyy hillittynä yksityiskohtana ajan ja trendien vaihtuessa.

Itza tuottaa miellyttävän yhdistelmän suoraa valoa työpinnoille sekä tilaa hahmottavaa, epäsuoraa valoa seinä- ja kattopinnoille. Häikäisysuojavaihtoehtoja on kaksi, Delta-mikroprisma ja uusi Opti-tekniikalla varustettu Beta LED. Kaksi valovirtavaihtoehtoa ja kaksi eri värilämpötilaa antavat mahdollisuuden suunnitella valaistusta työtehtävien mukaan. Itzaan voidaan asentaa Tunable White -toiminto, jonka avulla värilämpötilaa voidaan säätää 2700 – 6500 K, ja e-Sense Tune –järjestelmä, jolla valoa voidaan ohjata helposti mobiilisovelluksen avulla.

Valaisimen runko on valkoiseksi (RAL 9016) tai alumiininharmaaksi (RAL 9006) maalattua teräslevyä ja päädyt polykarbonaattia. Päädyistä löytyy useita värivaihtoehtoja. Yläpinnan aktiivikalvo muodostaa leveän valonjaon ylävalolle ja suojaa samalla pölyltä. Beta LED –häikäisysuojaan integroitu opaalikalvo poistaa ledien aiheuttaman kiusahäikäisyn. Itza on saatavana sekä yksittäisvalaisimena että jonoasennukseen.

Lisätietoja:
Fagerhult Oy
Jari Uusitalo
040-9007441
jari.uusitalo@fagerhult.fi
www.fagerhult.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>