Viimeisimmät julkaisut

Iso Omena kansainvälisen kauppakeskuskilpailun finaaliin

Kauppakeskus Iso Omena on valittu kansainvälisen kauppakeskusyhdistys ICSC:n (International Council of Shopping Centres) vuosittain järjestämän kilpailun finalistien joukkoon. ICSC palkitsee joka vuosi järjestettävässä kilpailussaan parhaat eurooppalaiset kauppakeskukset ja kauppakeskusten rakennus- sekä laajennushankkeet.

Ison Omenan laajennushanke valittiin kolmen finalistin joukkoon erittäin isojen kauppakeskusten laajennushankkeiden sarjassa. Muut tämän kategorian finalistit ovat Turkin Adanassa sijaitseva M1 Adana ja Iso-Britannian Sheffieldissä sijaitseva Meadowhall.

ICSC:n kilpailu on järjestetty vuodesta 1977 lähtien. Mikään suomalainen kauppakeskus ei ole tähän mennessä vielä voittanut kilpailua.

”On hienoa olla ehdolla voittajaksi parhaiden ja suurimpien eurooppalaisten kauppakeskushankkeiden joukossa. Finaalipaikka osoittaa, että Iso Omena on kansainvälisestikin arvioiden poikkeuksellinen kauppakeskus”, Cityconin Vice President, Operations Development Sanna Yliniemi sanoo.

Ison Omenan laajennushanke valmistui kokonaisuudessaan keväällä 2017. Siellä on nyt vuokrattavaa pinta-alaa yli 100 000 neliömetriä, josta liiketilan osuus on 85 000 neliömetriä. Isosta Omenasta löytyy yli 200 erilaista liikettä ja palvelua, ja se sijoittuu Suomen suurimpien kauppakeskusten joukkoon. Viime vuonna Isossa Omenassa kävi 20 miljoonaa asiakasta.

Kilpailu ratkeaa 10.4. Voittaja julkistetaan ICSC:n vuosittaisessa seminaarissa ja gaalassa Barcelonassa.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>