Viimeisimmät julkaisut

Isku ja EdsbynSenab yhteistyöhön julkisten tilojen kalustuksessa

Huonekalualan yritykset Isku ja EdsbynSenab solmivat strategisen allianssin, joka koskee julkisten tilojen kuten koulujen, toimistojen ja terveydenhuollon ratkaisuja. Molemmat yhtiöt suunnittelevat, valmistavat ja markkinoivat kalusteita, palveluita sekä kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja.

Iskun ja EdsbynSenabin johtoa tapasi Helsingissä keskustakirjasto Oodissa, jonka julkiset tilat Isku on kalustanut. Iskun toimitusjohtaja Arto Tiitinen kuvassa kolmas oikealta ja EdsbynSenabin toimitusjohtaja Bengt Nilsson neljäs oikealta.

Isku Groupin liikevaihto on 174 miljoonaa euroa, EdsbynSenabin 180 miljoonaa euroa.

Allianssi yhdistää yhtiöiden osaamisen ja tarjoaman, ja mahdollistaa näin kansainvälisen kasvun. Isku ja EdsbynSenab ovat perheyhtiöitä, joilla on juuret pohjoisissa metsissä; yritysten tarinat ovat alkaneet puusepänverstaista. Vastuullisuus on molempien yritysten liiketoiminnan ytimessä ja niiden tuotteet ja tuotanto ovat saaneet muun muassa seuraavat merkinnät ja sertifikaatit: Joutsenmerkki, Möbelfakta, ISO-laatu- ja ympäristösertifikaatit sekä puunalkuperänhallintajärjestelmä PEFC (Chain of Custody).

Uusi allianssi luo laajan tuotetarjoaman kummankin yhtiön asiakkaille. Tuotteet ja palvelut ovat saatavilla Pohjoismaiden lisäksi Venäjällä, Kazakstanissa, Baltiassa, Puolassa, Ranskassa, Lähi-idässä, Kiinassa ja Yhdysvalloissa.

Iskun toimitusjohtaja Arto Tiitinen ja EdsbynSenabin toimitusjohtaja Bengt Nilsson ovat tyytyväisiä siitä, että allianssi pohjautuu yhteisille arvoille ja näkemykselle vastuullisuudesta, liiketoiminnasta ja asiakkaidemme tulevaisuuden tarpeista.
– Hyödymme synergioista tänään ja tulevaisuudessa. Allianssin avulla Isku tähtää merkittävään kasvuun Ruotsissa, mutta myös muilla Iskun markkina-alueilla, Arto Tiitinen sanoo.
– Iskun tuotteet ovat arvokas lisä portfolioomme. Allianssi on hyvä ratkaisu meille tehokkaaseen laajentumiseen uusille markkina-alueille, Bengt Nilsson sanoo.
Allianssi on toiminnassa 29.1.2020 alkaen.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>