Viimeisimmät julkaisut

Inwidon Finland Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

“Timon johtamana Inwido Finland on kehittynyt kiistattomaksi markkinajohtajaksi Suomen markkinoilla sekä kooltaan että kannattavuudeltaan.  Samaan aikaan Suomen liiketoiminta on vakiinnuttanut asemansa yhdestä parhaimmista myötävaikuttajista Inwidon kokonaisvaltaiselle menestykselle Euroopan markkinoilla.”, sanoo emoyhtiö Inwido AB:n toimitusjohtaja Håkan Jeppsson.

Inwido Finland Oy:n toimitusjohtaja Timo Luhtaniemi. Kuva Inwido Finland Oy.

Inwido Finland Oy:n toimitusjohtaja Timo Luhtaniemi. Kuva Inwido Finland Oy.

Inwido on ostanut ikkuna- ja ovialan yrityksiä ja yhdistänyt ne Inwido Finland Oy:ksi. Yhtiön tuotemerkit ovat Tiivi, Pihla, Eskopuu, Lämpölux ja Klas1, joita se valmistaa neljällä suomalaistehtaallaan Haapajärvellä, Kannuksessa, Kuusamossa ja Ruovedellä. Tukholmassa pörssilistattu emoyhtiö Inwido on Euroopan suurin ikkunoiden ja ovien valmistaja.


Tukholmassa pörssilistattu konsernin Inwido-konserni on Euroopan suurin ikkunoiden ja ovien valmistaja. Sen liikevaihto vuonna 2015 oli 5,2 miljardia Ruotsin kruunua ja henkilöstön määrä on noin 3.400. Inwido Finland Oy vastaa Tiivi-, Pihla-, Eskopuu-, Lämpölux- ja Klas1-tuotemerkeistä. Tehtaat sijaitsevat Haapajärvellä, Kannuksessa, Kuusamossa ja Ruovedellä sekä pääkonttori Jyväskylässä. www.inwido.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>