Viimeisimmät julkaisut

INR – Iconic Nordic Rooms: Projektikalusteet VISKAN PRO Solid ja peilikaappi STORE

INR lanseeraa erityisesti projektimarkkinoille tarkoitetut kylpyhuonekalusteet: allaskaappi VISKAN PRO Solid ja peilikaappi STORE. Ne on käsitelty TX Top Extreme™ -pintakäsittelyllä kuten kaikki INR:n kylpyhuonekalusteet maaliskuusta 2019 lähtien, jolloin tuotteille myönnettiin 15 vuoden takuu.

VISKAN PRO Solid -sarjan allaskaapeissa on kolme leveyttä: 40, 50 ja 60, kaikki Premium White -värisinä. Pesualtaaksi voi valita klassisen valkoisen posliinipesualtaan tai mattavalkoisen vain 16 mm korkean kivikomposiittipesualtaan. Allaskaapit toimitetaan valmiiksi koottuina, joten niiden asennus käy nopeasti ja helposti mukana toimitetulla asennuskiskolla.

STORE PRO 60 -peilikaapissa on kaksi ovea ja LED-valaistus. Kaapissa on pehmeästi sulkeutuvat saranat. Peilit ovat myös kaapin ovien sisäpuolella, 6 mm turvalasihyllyt ovat siirrettäviä. STORE PRO:n väri on Premium White, ja se käsitellään kosteutta ja kulutusta kestävällä TX Top Extreme™-pintalakalla. 230 V pistorasia on lisävaruste, jonka voi asentaa joko vasemmalle tai oikealle puolelle.

Lisätietoja: inr.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>