Viimeisimmät julkaisut

Innovarchin toimitusjohtajaksi Vesa Pekka Erikkilä

Kiinteistö- ja rakennusalan konsulttikumppani Vahanen-yhtiöt on valinnut arkkitehtitoimistonsa Innovarchin toimitusjohtajaksi Vesa Pekka Erikkilän

Kuvassa: Vesa Pekka Erikkilä. Kuva: Vahanen yhtiöt

Alan vahvan ja laajan kokemuksen omaava Erikkilä ryhtyy perehtymään Vahasen ja Innovarchin toimintaan sekä asiakkaisiin helmikuusta lähtien ja aloittaa päätoimisena toimitusjohtajana ja osakkaana kesäkuussa.

Erikkilällä on monipuolinen kokemus rakentamisesta niin oman arkkitehtitoimiston kuin alan isojen yritysten kautta. Häneltä löytyy erityisosaamista laajalla skaalalla esimerkiksi tietomallintamisesta, korjausrakentamisesta, ratarakentamisesta, toimitila- ja teollisuussuunnittelusta. Syvällinen ymmärrys monesta erikoisalasta on yksi syy siihen, miksi Erikkilä siirtyy Innovarchin toimitusjohtajaksi.

Urallaan Erikkilä on toiminut muun muassa Pasilan Tripla-hankkeen, Pasilan aseman sekä Opinmäen koulun pääsuunnittelijana, toteuttanut Olavinlinnan muutossuunnittelua sekä luotsannut jo opiskelijana perustamansa arkkitehtitoimisto Arkkitehdit Erikkilä Oy:tä, joka sulautuu kesäkuun alussa Innovarchiin.

Erikkilällä on jo visioita Innovarchin tulevaisuudelle.

– Innovarch tunnetaan perinteisesti kauppakeskusten suunnittelijana, mutta tänä päivänä yrityksellä on monta painopistettä, kuten asuntojen, koulujen ja päiväkotien kuin teollisuus ja logistiikkarakentamisessa. Niihin tullaan panostamaan, samoin liiketilasuunnitteluun ja toimitilarakentamiseen, Erikkilä arvioi.

Vahanen-yhtiöiden konsernijohtaja Risto Räty uskoo Erikkilän vievän Innovarchia menestyksekkääseen suuntaan.

– Vepen kokemus on vahva ja hänellä on taustaa vaativista hankkeista sekä suurista organisaatioista. Tällaisen konserni- ja arkkitehtitoimiston kokonaisuuden ymmärtäminen on Suomessa harvinaista. Vepeltä löytyy tehtävään vaadittava kokemus, ymmärrys ja visio, Räty kertoo.

 

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani. Otamme vastuun onnistumisesta, johdamme hankkeen yhdessä laadukkaasti maaliin.

Tarjoamme uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen kokonaispalveluja, rakennusfysikaalisia asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja lähes 400 asiantuntijan voimin.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>