Viimeisimmät julkaisut

Ilmarinen sijoittaa vuokra-asuntoihin Australiassa

Ilmarinen on sijoittanut Australian vuokra-asuntomarkkinoille keskittyvään Greystar Australia Multifamily Venture I -nimiseen yhteissijoitusrakenteeseen. Greystar on yhdysvaltalainen vuokra-asuntosijoittaja.

Myös hollantilainen eläkerahasto APG ja kanadalaisen CDPQ-eläkerahaston kiinteistövarainhoitoyhtiö Ivanhoé Cambridge tulevat mukaan yhteissijoitusrakenteen sijoittajiksi.

Kumppanuuden tavoitteena on kehittää ja omistaa pitkäaikaisesti noin 5000 vuokra-asuntoa pääasiassa Sydneyssä ja Melbournessa.

– Näemme Australian vuokramarkkinoilla paljon potentiaalia institutionaaliselle sijoittajalle. Uusi kumppanuus tarjoaa mahdollisuuden hyötyä Australian vuokra-asumisen kasvavasta suosiosta ja kysynnän noususta erityisesti Sydneyn ja Melbournen alueilla kokeneiden manageri- ja sijoittajakumppanien kanssa, sanoo Ilmarisen kansainvälisten kiinteistösijoitusten johtaja Mikko Antila.

– Sijoitus Australian vuokramarkkinoille tukee hyvin Ilmarisen strategiaa ja lisää kiinteistösalkun kansainvälistä hajautusta tuottavasti, turvaavasti ja vastuullisesti, Antila toteaa.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>