Viimeisimmät julkaisut

HURRAA! -palkinto NCC:n peruskorjaamalle Aalto-yliopiston oppimiskeskukselle

Espoon rakennuslautakunta on palkinnut NCC:n peruskorjaaman Aalto-yliopiston oppimiskeskuksen vuoden 2016 HURRAA! -palkinnolla.

Kuva: NCC

Kuva: NCC

HURRAA! -tunnustuspalkinto on espoolainen hatunnosto ajankohtaiselle, erityisen ansiokkaasti ja onnistuneesti toteutuneelle, rakennettuun ympäristöön liittyvälle teolle.

Palkittua kohdetta luonnehditaan seuraavasti:

”Hienovaraisen korjaamisen keskeisiä tavoitteita ovat olleet rakennuksen pääjulkisivujen ja kattomaailman, sisätilojen tilarakenteen, yleisluonteen ja materiaalien, aulojen pääkäytävien ja näkymien sekä valaisimien, kalusteiden, verhousten ja muiden alkuperäisten yksityiskohtien säilyttäminen. Peruskorjauksen yhteydessä on onnistuneesti huomioitu rakennuksen suojelutavoitteet. ”

Peruskorjauksen myötä oppimiskeskuksen tilat toimivat uudella palvelukonseptilla opiskelijoiden yhteisinä tiedonhaku- ja opiskelutiloina.

Kohteen peruskorjauksen suunnitteli Arkkitehdit NRT Oy ja toteutti NCC.


NCC: Visiomme on uudistaa toimialaamme ja tarjota ylivertaisia kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Vuonna 2015 yrityksen liikevaihto ilman Bonavaa oli 5,7 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 16 000. NCC:n osakkeet on noteerattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä. www.ncc.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>