Viimeisimmät julkaisut

Huipputehokkaat akkukäyttöiset poravasarat

DEWALT tuo markkinoille kaksi uutta 54 voltin XR FLEXVOLT -akkujärjestelmällä toimivaa poravasaraa, jotka ovat yhtä iskukykyisiä ja tehokkaita kuin johdollisetkin koneet.

Kuva: DEWALT

DEWALT laajentaa edelleen FLEXVOLT-tuotevalikoimaansa, joka sisältää 54 voltin akulla varustettuja ammattilaistason työkaluja. DEWALTin uudet poravasarat on varustettu hiiliharjattomalla moottorilla, joka tekee niistä yhdessä 9 Ah:n akun kanssa uskomattoman tehokkaita. Tämä tarkoittaa, että koneilla voidaan porata jopa 40 millimetrin reikiä. Lisäksi niiden akunkesto on ennätyksellisen pitkä sekä terien pyörimisnopeus on suuri. Uudet SDS-Plus- ja SDS-Max -poravasarat kuuluvat DEWALTin Perform & Protect -tuotevalikoimaan, jossa on huomioitu myös turvallisuus. Esimerkiksi pyörimisen eston ansiosta kone lopettaa poraamisen, jos terä juuttuu kiinni. Matala tärinätaso mahdollistaa 2,46 tunnin
yhtäjaksoisen työskentelyn ilman, että työ on haitallista käyttäjälle.

54 voltin XR FLEXVOLT SDS-Plus -poravasara – 3,5 joulea

SDS-Plus -kiinnityksellä varustetut DCH333X2- ja DCH334X2-mallit ovat tehokkaita koneita, joiden tuottama energiamäärä iskua kohden on 3,5 joulea. Tämä tarjoaa huipputason porausnopeuden jopa 30 millimetrin reikien poraamiseen. Lisäksi DCH334X2-malli on varustettu käytännöllisellä pikaistukalla, joka voidaan tarvittaessa vaihtaa tavalliseen istukkaan. DEWALTin 54 voltin 9 Ah:n XR FLEXVOLT -akulla sujuvat vaativimmatkin sovellukset yhdellä
latauksella. Yhdellä täyteen ladatulla akulla voidaan porata jopa 137 reikää, jotka ovat kooltaan 10 mm x 80 mm. SDS-Plus-poravasaran tärinätaso on vain 9,4 m/s².

54 voltin XR FLEXVOLT SDS-Max -poravasara – 6,1 joulea

DEWALT tuo 54 voltin valikoimassa markkinoille myös SDS-Max -poravasaran, jolla voidaan porata tehokkaasti jopa 40 mm:n reikiä. Aiemmin vain johdollisilla poravasaroilla oli tämä kapasiteetti. DCH481X2-mallin energiamäärä on yli 6,0 joulea, ja yhdessä 54 voltin 9 Ah:n XR FLEXVOLT -akun kanssa koneen vasaratoimintoa voidaan käyttää yhdellä latauksella yli 15 minuuttia. Kone on tarkoitettu vaativiin sovelluksiin ja sillä voidaan porata betoniin 18–40 millimetrin reikiä. 54 voltin 9 Ah:n XR FLEXVOLT -akun ansiosta yhdellä latauksella voidaan porata 16 reikää, joiden koko on 25 mm x 150 mm. Myös SDS-Max-poravasaran tärinätaso on vain 9,4 m/s².

Tuotteet lanseerataan helmikuussa.


DEWALT
Stanley Black & Decker on maailman suurin sähkötyökalujen valmistaja. DE WALT-tuotemerkki on osa konsernia ja tarjoaa sähkötyökaluja ammattilaiskäyttäjille. Kaikkien tuotteiden markkinoille tuonti perustuu kattavaan tutkimukseen ja ammattilaiskäyttäjien haastatteluihin. Näin varmistetaan, että tuotteet täyttävät käyttäjien vaatimukset. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.dewalt.fi.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>