Viimeisimmät julkaisut

Hevac-Konsultit Oy ja Visatek Oy osaksi Wise Groupia

Wise Group Finland Oy:n kattava talotekniikkaosaaminen vahvistuu entisestään, kun Hevac-Konsultit Oy ja Visatek Oy liittyvät osaksi Wise Groupia. Kaupan myötä Wise Group -konsernin palveluksessa on jo yli 140 talotekniikan osaajaa ja yhtiön talotekniikkaosaaminen on erittäin vahvaa valtakunnallisesti.

wise_groupHevac-Konsultit Oy on vuonna 1981 perustettu helsinkiläinen lämpö-, vesi-, ilmanvaihto- ja automatiikkasuunnittelutoimisto. Sen toteuttamat kohteet ovat pääosin julkisen puolen vaativia peruskorjaus- ja uudishankkeita. Yrityksen palveluksessa on 13 työntekijää.

Visatek Oy on vuonna 1984 Kuusankoskella perustettu LVI-suunnittelutoimisto. Nykyisin sen pääpaikka on Kouvolassa ja sen palveluksessa on kuusi pitkän kokemuksen omaavaa LVI-suunnittelun ammattilaista. Visatekin asiakaskunnan muodostaa teollisuus, kunnat, vuokrataloyhtiöt, lämpöyhtiöt, rakennusliikkeet, isännöintitoimistot sekä yksityiset rakennuttajat.

Molempien yritysten kaikki työntekijät jatkavat vanhoina työntekijöinä nykyisissä tehtävissään. Visatek Oy:n toimitusjohtajaksi tulee yrityksessä pitkään toiminut suunnittelupäällikkö Jari Sanamäki, joka on vastannut yrityksen käytännön toiminnasta Kouvolassa. Hevac-Konsultit Oy:n toimitusjohtajana toimii Wise Group Finland Oy:n toimitusjohtaja Aki Puska oman toimensa ohessa.

Sekä yrityskaupoilla että orgaanisesti kasvanut Wise Group kuuluu viiden suurimman talonrakennussektorin asiantuntijapalveluja tarjoavan yrityksen joukkoon Suomessa. Vuonna 2015 yhtiön liikevaihto kasvoi noin 17 % ylittäen 30 milj. euroa ja vahva kasvu jatkuu myös vuonna 2016.

Lisätietoja
Aki Puska, toimitusjohtaja, Wise Group Finland Oy
puh. 040 568 3490 tai aki.puska@wisegroup.fi

Wise Group Finland Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluita. Pitkäaikaisista ja uudistuvista asiakassuhteistamme kertovat yli 30 000 toteutettua uudis- ja korjauskohdetta 40 vuoden aikana. Wise Group työllistää yli 400 talonrakennusalan suunnittelun, rakennuttamisen ja konsultoinnin ammattilaista Espoossa, Helsingissä, Jyväskylässä, Kotkassa, Kouvolassa, Kuopiossa, Lahdessa, Mikkelissä, Oulussa, Kajaanissa, Kokkolassa, Savonlinnassa, Tampereella ja Turussa.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>