Viimeisimmät julkaisut

Helvarin toimitusjohtaja vaihtuu

Helvar Oy Ab:n hallitus on nimittänyt Hans Henrik Lundin Helvarin uudeksi toimitusjohtajaksi 16.9. 2016 alkaen.

Hans Henrik Lund (51), on työskennellyt useiden kansainvälisten teknologiayhtiöiden johtotehtävissä yli 25 vuotta. Lund työskenteli 10 vuotta Danfossin lämmitysautomaatio liiketoiminnan eri tehtävissä. Tämän jälkeen hän siirtyi matkaviestimien lisälaitteita valmistavan Jabran toimitusjohtajaksi. Tämän lisäksi Lund on toiminut eri johtotehtävissä Nokialla ja Microsoftilla. Hans Henrik on myös toiminut eri yhtiöiden hallituksissa.

Hans Henrik Lund on koulutukseltaan tekniikan tohtori ja kauppatieteiden maisteri. Hän on asunut perheineen Suomessa vuodesta 2009.

“Hans Henrik tuo Helvariin kansainvälisen tason digitaalisen liiketoiminnan osaamista ja eri liiketalouden osa-alueiden asiantuntemusta. Valaistus alan digitalisoituminen on strategisesti tärkeä osa liiketoimintamme kehittämistä. Uskon, että Hans Henrikillä on erinomaiset valmiudet johtaa Helvaria tässä ympäristössä”, sanoo Helvar Oyn hallituksen puheenjohtaja Kai Öistämö.

“On hienoa olla osa Helvarin tiimiä ja mukana kehittämässä Helvaria entistä vahvempaan kasvuun. Valaistusala on erittäin dynaamisessa vaiheessa, ja Helvar on kehittynyt toimialan muutoksessa johtavaksi valaistusratkaisujen toimittajaksi. On ollut mielenkiintoista tavata Helvarin hallitus, ja odotan innokkaasti tapaamisia oman henkilökunnan, asiakkaiden ja yhteistyökumppanit kanssa seuraavien viikkojen aikana,” toteaa Hans Henrik Lund.

Helvar on Asko Kallosen lähes 14 vuoden toimitusjohtajuuden aikana sekä parantanut kannattavuuttaan että läpikäynyt ison liiketoiminnan muutoksen. Helvar on tänään yksi johtavista toimijoista LED komponenteissa ja älykkäissä valaistusratkaisuissa. Asko jättää yhtiölle vahvan pohjan rakentaa seuraavaa vaihetta Helvarin liiketoiminnan jatkuvassa muutoksessa. Olemme iloisia, että Asko Kallonen jatkaa Helvarin hallituksen neuvonantajana. Koko hallituksen puolesta haluan kiittää Askoa hänen arvokkaasta panoksestaan yrityksen kehittämisessä,” sanoo Kai Öistämö.

www.helvar.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>