Viimeisimmät julkaisut

Heli Kotilainen Granlund Consultingin ympäristötoimialajohtajaksi

- yritys panostaa uusien ympäristöpalvelujen kehittämiseen

Granlund Consultingin uutena ympäristötoimialajohtajana aloittaa Heli Kotilainen . Hän siirtyy yritykseen Green Building Council Finlandista ja on toiminut aiemmin sekä julkisella että yksityisellä puolella aluekehittämiseen ja ympäristöön liittyvissä tehtävissä, muun muassa konsulttiyritys Finnish Consulting Group Oy:ssä (FCG).

Heli Kotilainen

Heli Kotilainen

“Olen hyvin innoissani tästä mahdollisuudesta. Pääsen hyödyntämään kokemustani sekä aluekehittämisestä että ympäristöjohtamisen teemoista sekä työskentelemään monipuolisten asiantuntijoiden kanssa eteenpäin katsovassa yrityksessä. Tämä on hienoa”, Kotilainen sanoo.

Granlund Consultingin toimitusjohtaja Miia Anttilan mukaan Kotilainen tuo yrityksen ympäristötoimialalle vahvaa osaamista ja uusia näkökulmia.

”Heli on kiistatta oikea ihminen meille. Hän tuntee alan aina viranomaispäätösten valmistelusta brändin rakentamiseen ja on seurannut sen kehitystä monien eri sidosryhmien kautta. Meidän asiantuntemuksemme Granlund Consultingissa perustuu vahvaan toimialatuntemukseen ja jokaista toimialaamme vetää alansa huippuosaaja. Heli täydentää tiimiä erinomaisesti.”

Kotilaiselle kestävä rakennettu ympäristö on teemana tärkeä ja hänellä oli keskeinen rooli Green Building Council Finlandin toiminnan kehittämisessä. Nelivuotisen toimitusjohtajakautensa aikana hän vakiinnutti yhdistyksen toiminnan sekä kasvatti sen jäsenkuntaa.

”Aloitin Green Building Councilin toimitusjohtajana, kun yhdistys oli toiminut vain vuoden. Nämä neljä vuotta olivat hyvin antoisia ja tekemäni työn pohjalta toiminta voi ottaa jälleen uusia askeleita ja tehdä tuoreita avauksia”, Kotilainen kertoo.

Anttilan ja Kotilaisen mukaan Granlund Consulting panostaa ympäristötoimialansa kehittämiseen ja etsii uusia avauksia ja palveluja alan toimijoille.

”Haluamme tarjota uudenlaisia palvelupaketteja niin julkiselle kun yksityiselle sektorille. Granlund Consultingin lukuisat kestävyystyökalut, kuten energiamallit ja kustannuslaskenta, yhdistettynä alueelliseen kehitysnäkökulmaan tai strategisen päätöksenteon tukena, tarjoavat hienot mahdollisuudet toiminnan kehittämiseen. Odotan työntäyteisiä ja antoisia aikoja yhdessä uuden tiimin ja asiakkaidemme kanssa”, Kotilainen summaa suunnitelmat.


Granlund Consulting Oy on kiinteistöliiketoiminnan suunnannäyttäjä, jolla on tietotaito, kokemus ja alan syvä tuntemus. Uusi yritys tarjoaa kokonaisvaltaisia kiinteistökonsultoinnin palveluita mukaan lukien kiinteistöomaisuuden hallinnan, kustannusohjauksen, kiinteistöjohtamisen sekä energia- ja ympäristökonsultoinnin palvelut. Yrityksen ytimessä on halu ymmärtää paremmin loppukäyttäjän tarpeita sekä lisätä avoimuutta kiinteistöalalla. Granlund Consulting Oy on osa Granlund-konsernia, joka työllistää noin 700 asiantuntijaa 19 kotimaan ja kahdessa ulkomaan toimipisteessä. www.granlundconsulting.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>