Viimeisimmät julkaisut

Heikki Rostila Rambollin asiakkuusjohtajaksi

Diplomi-insinööri Heikki Rostila on nimitetty Ramboll Finland Oy:n asiakkuusjohtajaksi 19.10.2020 alkaen

Heikki Rostila

Hän siirtyy Rambolliin Caverionilta, jossa hän on viimeksi vastannut valtakunnallisesta asiantuntijaliiketoiminnasta Suomen johtoryhmän jäsenenä. Hän on toiminut myös Caverionin, NCC:n ja Sodexon yhteisyritys Arandur Oy:n toimitusjohtajana sekä yksikönpäällikkönä Caverion Suomessa.

Heikin tehtävänä on kehittää Rambollin myyntiä ja myynnin prosesseja sekä valikoituja avainasiakkuuksia Suomessa yhteistyössä liiketoimintojen, markkinoinnin ja viestinnän sekä Ramboll-konsernin kanssa. Hän vastaa myynnin johtamisesta Suomessa sekä siihen kytkeytyvien työkalujen kehittämisestä osana kansainvälistä myynnin ja avainasiakkuuksien verkostoa. Heikki raportoi toimitusjohtaja Kari Onniselälle ja kuuluu Ramboll Finlandin johtoryhmään.

– Heikki on asiakaslähtöinen ja kokenut toimialan osaaja, jolla on laaja kokemus palvelu- ja myyntitoiminnasta. Hänen osaamisensa tuo lisäarvoa asiakkaillemme etenkin monialaisissa yhteistyöhankkeissa, Kari Onniselkä toteaa.

– Ramboll on alansa suunnannäyttäjä poikkeuksellisen laaja-alaisen osaamisen sekä vahvan yrityskulttuurin kautta. Odotan innolla, että pääsen osaksi Ramboll-joukkuetta ja tuomaan lisäarvoa asiakkaillemme innovatiivisten ja kestävien ratkaisuiden kautta, Heikki Rostila sanoo.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>