Viimeisimmät julkaisut

Hartwall Arena panostaa turvallisuuteen

Suomen suurin monitoimiareena Hartwall Arena Helsingin Pasilassa uusii koko kulunhallintajärjestelmänsä kesän 2016 aikana. Uudeksi kuluhallintajärjestelmäksi on valittu Turvakolmio Groupin toimittama ja urakoima Salto. Kesän aikana Saltolla korvataan kaikki nykyiset valvotut ovet sekä lisätään valvonta kaikkiin ennen valvomattomiin oviin. Uudistuksen jälkeen Hartwall Arenan kaikki noin 650 ovea kuuluvat kulunhallinnan piiriin. Tällä on merkittävä vaikutus tapahtumien turvallisuuteen sekä suurten yleisömassojen sujuvaan liikkumiseen hallin eri tiloissa.

”Hartwall Arena on Suomen suurin tapahtumien järjestäjä. Meillä esiintyy maailmanluokan tähtiä, suomalaisia huippuartisteja ja kansainväliset organisaatiot järjestävät tiloissamme kovan tason otteluita sekä tapahtumia.” kertoo Helsinki Halli Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Kivisilta. ”Vaatimukset ovat kovat ja meidän tulee olla kaikessa toiminnassamme kehityksen kärjessä. Turvakolmion ja Salton tietotaidolla ja ensiluokkaisilla tuotteilla otamme merkittävän askeleen ja parannamme entisestään Hartwall Arenan turvallisuutta. Kumppanuutemme Salton ja Turvakolmion kanssa syntyi pitkän valintaprosessin tuloksena ja olemme vakuuttuneita siitä että teimme oikean valinnan.” Kivisilta jatkaa.

”Salto Systemsille tehty sopimus on merkittävä referenssi Suomen kulunhallintamarkkinoilla. Turvakolmio Groupillekin nyt tehtävä uudistus on suurin yksittäinen Salto –kohde. Hetkeäkään emme epäröineet lähteä tarjoamaan Saltoa, sillä sen toimivuus ja käyttäjäystävällisyys on todistettu jo lukuisissa pienemmissä kohteissa Suomessakin”, sanoo Turvakolmio Groupin toimitusjohtaja Timo Lehtinen. ”Maailmalla Salto tunnetaan juuri suurten ovikokonaisuuksien hallintajärjestelmistä.”, Lehtinen jatkaa. ”Erityisen iloinen olen siitä, että Salto ja Turvakolmio tulevat jatkossa näkymään vahvasti Hartwall Arenalla. Parempaa markkinointiympäristöä on vaikea kuvitella” Lehtinen lisää. 


Turvakolmio Oy on vuonna 1993 perustettu turva-alan yritys, joka on turvatekniikan järjestelmäurakoinnin ja –integroinnin huippuosaaja. Turvakolmio toimittaa kaikkia sähköisiä turvallisuusteknisiä järjestelmiä koko Suomessa, painopisteenä Etelä-Suomi. Kaiken Turvakolmion liiketoiminnan perustana on korkein mahdollinen ammattitaito ja luotettavuus. Vuonna 2015 Turvakolmio Oy:n liikevaihto oli noin 5 Me ja henkilöstön määrä 34. Turvakolmio Oy:llä on käytössään Henkilö- ja yritysarviointi SETI Oy:n myöntämä TU –turvaurakoitsijasertifikaatti. TU –sertifiointi on FINAS:n akkreditoima ja täyttää sertifiointistandardin SFS-EN ISO/IEC 17065, Tuotteiden, prosessien ja palveluiden sertifiointivaatimukset.  Turvakolmio on myös Turvatekniikan Keskuksen rekisteröimä paloilmoitinliike.

Hartwall Arena on Helsinki Halli Oy:n omistama Suomen johtava monitoimiareena, jossa järjestetään vuosittain toistasataa erilaista tapahtumaa, mm. jääkiekko-otteluita ja konsertteja. Halli valmistui vuoden 1997 jääkiekon MM –kisojen alla ja sitä on erittäin onnistuneesti ylläpidetty ja kunnostettu sekä nykyaikaistettu jatkuvasti vastaamaan yleisön yhä suurempia odotuksia ja tarpeita. Hallin yleisökapasiteetti on 13 000-15 000 katsojaa, tapahtuman luonteesta riippuen. Jääkiekon KHL –seura Jokerit pelaa kotiottelunsa Hartwall Arenalla. Ensi keväänä Arenalla pidetään mm. taitoluistelun MM –kilpailut. Arenalla järjestetyissä konserteissa ovat esiintyneet lähes kaikki maailmantähdet sekä kotimaiset suosikit.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>