Viimeisimmät julkaisut

Hartela rakentaa uusia vuokra-asuntoja Lahteen

Rakennusosakeyhtiö Hartela rakentaa Lahden Taloille parin lähivuoden aikana 75 uutta vuokra-asuntoa Lahden Tornatoriin. Lahden Tornator sijaitseee lähellä keskustaa sekä matkakeskusta ja päivittäispalveluita.

Uusien talojen lähellä sijaitsee Rakennusosakeyhtiö Hartelan rakentama Pekan puisto jota asuntoyhtiöt hallinnoivat yhdessä. Puistossa on mm. leikkivälineitä sekä pallokenttä.

hartela_sorvarinkatuSorvarinkatu 8:aan rakennetaan kahden rapun 5-kerroksinen asuinkerrostalo. Kohteessa on 47 asuntoa. Asuntojen koot vaihtelevat pienistä h+kt:sta (22,5m2) 4h+k:hin (69,5m2). Väliin mahtuu pieniä kaksioita sekä kolmioita. Huoneistoalaa on yhteensä 2 189,0m2. Sorvarinkatu 8:n ullakolla on saunaosasto. Sorvarinkatu 8:n rakennustyöt alkavat elokuussa 2016 ja asunnot ovat muuttovalmiita kesällä 2017.

Sorvarinkatu 10:een rakennettavaan yhden rapun 5-kerroksiseen kerrostaloon tulee 28 asuntoa. Asuntojen koot vaihtelevat 2h+kt:sta (43,5m2) 3h+kt:aan (59,5m2). Huoneistoalaa on yhteensä 1 353,5m2. Sorvarinkatu 10:ssa saunaosasto sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Kohteen rakennustyöt alkavat maaliskuussa 2017 ja asunnot ovat muuttovalmiita talvella 2018.

Molemmissa kohteissa on tilavat, lasitetut parvekkeet. Asuntojen pintamateriaalit ovat laadukkaita sekä huolella valittuja. Taloyhtiöiden yhteinen talopesula kuivaushuoneineen sijaitsee Sorvarinkatu 8:ssa. Piha-alueella sijaitsee lisäksi yhtiöiden yhteinen ulkoiluvälinevarasto.

Sorvarinkatu 8:n sekä Sorvarinkatu 10:n kerrostalot ovat Ara-rahoitteisia.

Molemmat Sorvarinkadun uudiskohteet lämpiävät kaukolämmöllä, ja niiden energialuokka on B eli toiseksi paras. Myös kodinkoneet ovat energiatehokkaita. Veden kulutusta taloissa seurataan huoneistokohtaisilla vesimittareilla.


Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin. Rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. Suomalainen perheyhtiö työllistää noin 650 rakentamisen ammattilaista. Konserniin kuuluvat Turun ja Tampereen seudulla sekä Satakunnassa ja Länsi-Uudellamaalla toimiva Hartela Oy, pääkaupunkiseudulla ja ympäristökunnissa sekä Lahdessa toimiva Rakennusosakeyhtiö Hartela sekä Oulun talousalueella toimiva Hartela-Forum Oy. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Raumalla ja Oulussa.
www.hartela.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>