Viimeisimmät julkaisut

Hartela Oy myi 147 asuntoa OP:n sijoitusrahastolle

OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahasto on ostanut Hartela Oy:ltä As Oy Turun Kakolankallio 2:n ja As Oy Turun Ruusupuiston osakekannat.

Rakennustyöt ovat alkaneet molemmissa kohteissa. As Oy Turun Kakolankallio 2 valmistuu helmikuussa 2018 ja As Oy Turun Ruusupuisto kesäkuussa 2018.

“Nyt solmitut mittavat rakennushankkeet Hartelan kanssa täydentävät erinomaisesti asuntotarjontaamme Turussa.  Laadukkaat asunnot ja erinomaiset sijainnit tukevat vahvasti rahaston strategiaa ja vastaavat hyvin kasvavaan vuokra-asuntokysyntään Turussa”, sanoo rahaston salkunhoitaja Antero Tenhunen OP Kiinteistösijoitus Oy:stä.
Hartelan hankekehityspäällikkö Ville Vairinen kertoo: ”Olemme tyytyväisiä saadessamme tehdä OP:lle kaksi mittavaa asuinrakennuskohdetta Turun keskustan läheisyyteen. On hienoa, että olemme voineet käynnistää yhteistyön uuden yhteistyökumppanin kanssa. Yhteistyö on ollut avointa ja luottamusta kasvattavaa. Toivomme saavamme tehdä yh-teistyötä myös tulevaisuudessa”.

”Molemmissa rakennettavissa kohteissa työmaa-alueen ahtaasta tilasta johtuen rakentaminen ja isot elementtiasennukset vaativat tarkkaa ennakkosuunnittelua toteutuksen onnistumiseksi. Yhteistyö arkkitehdin, muiden suunnittelijoiden, viranomaisten sekä museokeskuksen kanssa on ollut sujuvaa ja olemme erittäin tyytyväisiä toteutettaviin suunnitelmiin”, toteaa Turun Ruusupuiston projektia vetävä hankekehityspäällikkö Lari Mallius.


Hartela Oy kuuluu Hartela-konserniin ja toimii Varsinais-Suomessa, Satakunnassa, Pirkanmaalla sekä Länsi-Uudellamaalla. Hartela on suomalainen, vuonna 1942 perustettu perheyhtiö ja yksi suurimmista suomalaisista rakennusalan yrityksistä. Hartela työllistää valtakunnallisesti lähes 600 rakentamisen ammattilaista. Liikevaihto tilikaudella 2015 oli 377 miljoonaa euroa. www.hartela.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>