Viimeisimmät julkaisut

Hansgrohelle yli miljardin liikevaihto

Saksalainen kylpyhuone- ja keittiöhanojen sekä suihkujen valmistaja Hansgrohe Group teki vuonna 2016 historiaa 1029 miljoonan euron liikevaihdolla, jossa on kasvua 8,5 prosenttia viime vuoteen (2015: 964 miljoonaa euroa). Tulos ennen korkoja, veroja, poistoja ja kuoletuksia kasvoi 10,3 prosenttia 206,1 miljoonaan (2015: 186,8 miljoonaa), mikä on yrityksen kaikkien aikojen paras tulos

Kuvassa Hansgrohen pääjohtaja Thorsten Klapproth/ Andreas Pohlmann

“Yrityksen lähes 4800 erittäin motivoitunutta ja äärettömän omistautunutta työntekijää ympäri maailman osoittivat jälleen kerran, että Hansgrohe Group on alan johtavia toimijoita. Vuonna 2016 onnistuimme taloudellisesti kasvaen kannattavasti ja nopeammin kuin markkinat kaikilla myyntialueilla. Tämä kuvastaa sitä luottamusta, joka asiakkaillamme on laatuamme, innovaatioitamme ja designiamme kohtaan”, Hansgrohe SE:n pääjohtaja Thorsten Klapproth sanoo.

“Tulevaisuus tarvitsee menneen”, Klapproth toteaa.

“Tarvitsemme vahvat perustukset onnistuaksemme kansainvälisesti. Pitkässä juoksussa strategiset 42,9 miljoonan euron investoinnit Saksassa turvaavat kilpailuasemamme globaaleilla markkinoilla.”

Kaikkiaan vuonna 2016 tehdyt 48,7 miljoonan euron investoinnit rahoitettiin täysin kassavirralla. 30 miljoonaa euroa investoitiin Offenburgissa sijaitsevaan, globaalisti palvelevaan logistiikkakeskukseen. Korkeamman kapasiteetin ja viimeisimmän digitaalisen teknologian ansiosta yritys pystyy nyt vastaamaan nopeammin ja paremmin maailmanlaajuisiin asiakastarpeisiin ja vahvistamaan kansainvälistä myyntiä pitkällä aikavälillä. Lisäksi Offenburgin tehtaiden valmistusteknologiaan investoitiin 1,7 miljoonaa ja 4,6 miljoonaa Schiltachin uuteen tutkimus- ja kehityslaboratorioon, jolla varmistetaan tukeva perusta tulevaisuuden innovaatioiden tuottamiselle.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>