Viimeisimmät julkaisut

Hangon uusi merikylpylä avautuu huhtikuussa

Huhtikuussa avautuva Hangon Regatta SPA palauttaa korkealuokkaiset kylpyläpalvelut takaisin perinteiseen kylpyläkaupunkiin lähes 80 vuotta kestäneen kuivan kauden jälkeen. Merikylpylän ympärivuotisiin palveluihin kuuluu korkealaatuisia kauneus- ja hyvinvointipalveluita sekä kuntoutus-, liikunta- ja urheiluvalmennusta. Manner-Suomen eteläisimpiin kuuluvaan kärkeen Hangon Tehtaanniemeen hillittyyn tyyliin suunniteltu ja laadukkaasti rakennettu 2.000 neliömetrin kokoinen, myös kahvila-ravintolan sisältävä kylpylä valmistuu aikataulussaan avaten ovensa ja palvelunsa huhtikuun alussa.

Kuvat: Regatta SPA/ Mika Wist

Regatta SPA -kylpylän laadukkaat ravintola-, kauneus-, hyvinvointi- ja liikuntavalmennuspalvelut ovat avoinna kaikille asiakkaille vuoden ympäri. Vilkkaimman kesälomakauden ajaksi kesäkuun alusta syyskuun loppuun kylpylän allasalue ja oma noin 400 m2:n suuruinen terassi ovat varattu kylpylän osakkuuden lunastaneille ja hotelli Regatan asiakkaille. Hotelli Regatta on kylpylän perustajaosakas ja vastaa merikylpylän toiminnasta. Regatta SPA -merikylpylään on tarjolla myös yksityinen 12.500 euron arvoinen osakkuus, joka mahdollistaa kylpylän ympärivuotisen käyttöoikeuden erityisillä omistajaeduilla.

Hangon Regatta SPA kuuluu hyvinvointiin ja laadukkaaseen vapaa-ajanviettoon erikoistuneeseen kokonaisuuteen, joka käsittää merikylpylän, Regatta-hotellin ja Regatta Suites -vapaa-ajanasuntojen lisäksi kylpylän yhteyteen rakennettavan hotellilaajennuksen ja läheisen Kuningatarvuoren suunnitteilla olevan loma- ja asuinrakennushankkeen.

”Hanko tulee jälleen nousemaan ympärivuotisesti halutuksi asuin-, virkistys- ja lomakohteeksi, eli asemaan, joka sille mielestämme kuuluu. Valmistuva kokonaisuus on ensimmäinen askel Hangon uudessa kukoistuksessa ja toivomme sen imussa kaupunkiin syntyvän myös uusia palveluita niin kaupunkilaisille kuin siellä käyville vieraillekin”, kertoo Regatta SPA Oy:n ja Tehtaanniemen rakennushankkeiden perustajayhtiön Oy Hotelli Regatta Ab:n hallituksen puheenjohtaja Peder Planting.

Hanko tuli 1900-luvun alussa tunnetuksi kylpylästään ja vaikka edellinen kylpylätoiminta kaupungissa loppuikin vuonna 1939, on se pystynyt pitämään kiinni mielikuvastaan kylpyläkaupunkina. Laadukas Regatta SPA -hyvinvointikylpylä paitsi lunastaa tuon lupauksen, odotetaan sen myös vahvistavan koko kaupungin viihtyisyyttä ja vetovoimaa.

”Kylpylä, loma-asunnot ja seuraavaksi rakennettava hotellilaajennus tuovat Hankoon kauan kaivattuja uusia työpaikkoja ja kannustavat myös kaupungin vanhoja yrittäjiä kehittämään omia palveluitaan. Uskon, että uusi kokonaisuus kiinnostaa matkailijoita myös Suomen rajojen ulkopuolella ja antaa Hangolle aivan uudenlaiset mahdollisuudet kilpailla kansainvälisestäkin turismista”, iloitsee Hangon kaupunginjohtaja Denis Strandell huhtikuussa avautuvasta merikylpylästä.

Vuosina 2010-2012 täydellisen remontin läpikäyneessä Hotel Regatta jugend-hotellissa on 48 ensiluokkaista huonetta ja kesäksi valmistuva Regatta Suites käsittää 43 ylellistä vapaa-ajanasuntoa. Syksyllä 2017 alkava hotellilaajennus tuo Regatta-hotellille 40 uutta sviittiä.

Tähän mennessä Hangon kehittämiseksi ympärivuotiseksi lomakohteeksi on sijoitettu noin 60 miljoonaa euroa yksityisiä varoja. Regatta SPA -merikylpylän palveluntarjoajat julkistetaan 27.3.

http://regattaresorts.fi/fi/merikylpyla/

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>