Viimeisimmät julkaisut

Hämeen Laaturemontti ostaa Nesco-konsernin

Kimmo Riihimäki perusti Hämeen Laaturemontin 1993.

Kimmo Riihimäki perusti Hämeen Laaturemontin 1993.

Hämeen Laaturemontti ostaa Nesco-konsernin koko osakekannan 29.1.2016 allekirjoitetussa yrityskaupassa. Syntyvässä kokonaisuudessa yhdistyvät kaksi oman alansa markkinajohtajaa: Hämeen Laaturemontti on Suomen suurin kattoremonttiyritys, ja Nesco-konsernin Vesivek on Suomen johtava sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden myynti- ja asennusorganisaatio.

Hämeen Laaturemontin toimitusjohtaja Kimmo Riihimäki kertoo yrityskaupan taustoista:

– Tällä järjestelyllä saimme kaksi vahvaa rakennusalan brändiä tukemaan toistensa kasvua. Vesivekillä on lähes tuplasti enemmän toimipisteitä kuin Laaturemontilla, mikä tuo meille uusia laajenemismahdollisuuksia. Laaturemontin toiminta Ruotsissa avaa myös Vesivek- tuotteille aivan uudet markkinat.

– Kaupan myötä laajentuvalla tuote- ja palveluvalikoimalla voimme palvella asiakkaitamme — niin kuluttajia kuin taloyhtiöitäkin — entistäkin paremmin.

Esa Mäki Nesco-konsernin toimitusjohtaja.

Esa Mäki Nesco-konsernin toimitusjohtaja.

Nesco-konsernin toimitusjohtaja Esa Mäki näkee yritysjärjestelyssä vahvoja etuja:

– Vesivek-ketjumme ja -konseptimme on kasvanut maanlaajuiseksi, mutta tähänastisella palveluvalikoimallamme kasvun rajat alkoivat lähestyä. Esimerkiksi hyvin käynnistyneen huoltotoimintamme lisäksi voimme nyt tarjota myös kattoremontteja konsernin sisältä. Tavoitamme aivan uusia asiakasryhmiä.

– Laaturemontin avulla tuotteemme ja palvelumme pääsevät aivan uusille markkina-alueille. Meillä on nyt entistä paremmat mahdollisuudet kehittää Vesivek-liiketoimintaa ja tarjota uusia palvelutuotteita asiakkaillemme.

Uusi kokonaisuus työllistää yli 500 kotimaista rakennusalan ammattilaista. Kaupan toteuttaminen vaatii vielä kilpailuviranomaisen hyväksynnän.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>