• Hyppää pääsisältöön
  • Hyppää ensisijaiseen sivupalkkiin
  • Hyppää alatunnisteeseen
  • Etusivu
  • Uutiset
    • Uutiset
    • Kaupallinen yhteistyö
    • Tuoteuutuudet
    • Nimitykset
  • Artikkelit
    • PU 2022
      • PU 1 – 2022
      • PU 2 – 2022
      • PU 3 – 2022
    • PU 2021
      • PU 1 – 2021
      • PU 2 – 2021
      • PU 3 – 2021
      • PU 3 – 2021 Projektisisustus
      • PU 4 – 2021
      • PU 5 – 2021
      • PU 6 – 2021
    • PU 2020
      • PU 1 – 2020
      • PU 2 – 2020
      • PU 3/4 – 2020
      • PU 5 – 2020
      • PU 6 – 2020
    • PU 2019
      • PU 1 – 2019
      • PU 2 – 2019
      • PU 3 – 2019
      • PU 4 – 2019
      • Pu 5 – 2019
      • PU 6 – 2019
    • PU 2018
      • PU 1 – 2018
      • PU 2 – 2018
      • PU 3 – 2018
      • PU 4 – 2018
      • PU 5 – 2018
      • PU 6 – 2018
    • PU 2017
      • PU 1 – 2017
      • PU 2 – 2017
      • PU 3 – 2017
      • PU 4 – 2017
      • PU 5 – 2017
      • PU 6 – 2017
    • PU 2016
      • PU 1 – 2016
      • PU 2 – 2016
      • PU 3 – 2016
      • PU 4 – 2016
      • PU 5-6 2016
    • PU 2015
      • PU 1 – 2015
      • PU 2 – 2015
      • PU 3 – 2015
      • PU 4 – 2015
      • PU 5 – 2015
      • PU 6 – 2015
    • PU 2014
      • PU 5 – 2014
      • PU 6 – 2014
    • PU 2013
      • PU 1 – 2013
      • PU 6 – 2013
    • PU 2012
      • PU 1 – 2012
      • PU 2 – 2012
      • PU 3 – 2012
      • PU 4 – 2012
      • PU 5 – 2012
    • PU 2011
      • PU 1 – 2011
      • PU 2 – 2011
      • PU 3 – 2011
      • PU 4 – 2011
      • PU 5 – 2011
      • PU 6 – 2011
  • Lehti
    • Tilaa Projektiuutiset
    • Tilaa näköislehti
    • Lue näköislehteä
      • 2022
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
      • 2016
      • 2015
      • 2014
      • 2013
      • 2012
  • Blogit
  • Yritys
    • RPT Byggfakta Oy
    • Citymark toimitilapalvelut
    • Rakennusfakta – Tuotteet ja ratkaisut
    • SIR – Kiinteistöalan tietokanta
    • RPT SMART – rakennusalan tietopalvelu
  • Yhteystiedot
    • Mediatiedot
    • Mainostajalle
    • Mediakortti
Projektiuutiset.fi

Projektiuutiset.fi

Rakennusalan huippujulkaisu asiantuntijoille

Olet täällä: Alkuun / Uutiset / Halton investoi Ranskan-tehtaalleen

Halton investoi Ranskan-tehtaalleen

31/05/2018

Haltonin Mika Halttunen (vasemmalla)

Béthunen-tehtaan uusi ammattikeittiöympäristö on Haltonin mukaan esimerkki erityisen vaativista ja maailmalla yleistyvistä avokeittiöistä, joissa olosuhteiden haastavuutta lisäävät eri ruokakulttuureissa käytetyt, paljon haitallisia hiukkas-, höyry- ja lämpöpäästöjä aiheuttavat ruoanvalmistusmenetelmät. Uudessa koekeittiöympäristössä ovat edustettuina kaikki Haltonin ammattikeittiöratkaisut.

Haltonin Foodservice-liiketoiminnan vakaa kasvu ja asiakaskokemukset osoittavat, että ammattikeittiöitä ymmärtävälle erityisosaamiselle on vientiä, ja Ranska on tässä Euroopan keskiössä.

”Ranska toimii vahvojen ruokaperinteiden ja korkeatasoisen kulinaarisen kulttuurin saralla Euroopan markkinan suunnannäyttäjänä, mikä tarkoittaa osaltaan entistä korkeampia vaatimuksia ravintola-alan talotekniikalle. Sijainti keskellä Eurooppaa lisää maan merkitystä alueen logistisena keskuksena”, kertoo Haltonin Foodservice -liiketoiminnasta vastaava johtaja Georges Gaspar.

Hän iloitsee uusimmasta investoinnista yhtiön kilpailuaseman tueksi vaativalla markkinalla:

”Uusitun tuotekehitys- ja koekeittiöympäristömme avulla voimme edelleen kehittää ja hioa osaamistamme yhteistyössä vaativan asiakaskuntamme ja huipputason yhteistyökumppaneidemme kanssa. Näin takaamme parhaiten sekä keittiöhenkilökunnan että ravintola-asiakkaiden hyvinvoinnin näissä erityisissä ja useimmiten varsin yksilöllisissä ympäristöissä. Kasvumme avain liittyy juuri huippuunsa vietyyn asiakaslähtöiseen osaamiseen.”

Béthunen tutkimus- ja tuotekehityskeskus on osa Haltonin kansainvälistä Innovation Hub -verkostoa, jonka kautta voidaan jakaa osaamista ja näin varmistaa ratkaisujen laatu ja asiakkaiden tyytyväisyys kaikkialla maailmassa. Konsernin muut seitsemän tuotekehityskeskusta sijaitsevat Kausalassa, Ranskan Crépyssa, Iso-Britannian Rochesterissa, USA:n Scottsvillessa, Kanadan Mississaugassa, Malesian Kuala Lumpurissa sekä Kiinan Shanghaissa. Loppupäässä tilojen käyttäjien kokemus ratkaisee.

”Joka vuosi 5000 ammattikeittiötä ympäri maailmaa varustetaan Haltonin ratkaisuilla. Tätä kautta vaikutamme merkittävästi ravintoloissa työskentelevien ja asioivien ihmisten viihtyvyyteen ja hyvinvointiin, mikä näkyy myös ravintoloitsijan menestymisessä”, Gaspar huomauttaa.

Halton Foodservice tuottaa asiakaskohtaisesti mitoitettuja tuotteita ja kokonaisratkaisuja eri tyyppisiin ammattikeittiöihin lähes kaikkiin maanosiin. Ratkaisuissa yhdistyvät käyttäjien hyvinvoinnin ja työtehokkuuden tukeminen sekä turvallisuus ja päästöjen hallinta energiatehokkaassa sisäympäristössä. Liiketoiminta-alue muodostaa yli puolet konsernin liikevaihdosta.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
  • Halton investoi tehdastoimintansa kasvuun Saksassa

    Haltonin yhteensä 6380 neliön vastikään uudistettu tehdas Etelä-Saksan Reit im Winklin alppimaisemissa aikoo kasvattaa tuotantoaan…

  • Halton osti yhdysvaltalaisen sisäilmavalmistajan

    Globaali sisäilmayhtiö Halton Group on ostanut Yhdysvaltojen Kentuckyssa toimivan, ammattikeittiöiden korvaus- ja poistoilmalaitteita valmistavan perheyrityksen,…

  • Halton: Ilmastoinnin säätöjärjestelmä ammattikeittiöille palveluna

    Halton toimittaa jatkossa ammattikeittiöille tarpeenmukaisen ilmanvaihdon säätöjärjestelmän palveluna. Halton M.A.R.V.E.L hyödyntää esineiden internetiä ja auttaa…

Kategoriassa: Uutiset Avainsanoilla: aiheuttava, aiheuttavat, alue, alueen, ammattikeittiö, ammattikeittiöihin, ammattikeittiöitä, ammattikeittiöratkaisu, ammattikeittiöratkaisut, ammattikeittiöt, ammattikeittiötä, ammattikeittiöteknologia, asiakas, asiakaskohtainen, asiakaskohtaisesti, asiakaskokemukset, asiakaskokemus, asiakaskunta, asiakaslähtöinen, asiakaslähtöiseen, asiakkaat, asiakkaiden, asiakkaille, asioivat, asioivien, avokeittiö, Béthunen, Béthunen-tehtaan, Crépy, Crépyssa, edustettu, edustettuina, energiatehokas, energiatehokkaassa, erityisosaaminen, erityisosaamiselle, erityisosaamista, esimerkki, euroa, Euroopan, Eurooppa, Eurooppaa, Foodservice, Gaspar, Georges, Georges Gaspar, haitallisia, hallinta, Halton, Halton Foodservice, Haltonin, hioa, hiukkas, hiukkaspäästöt, höyry, höyrypäästöt, Hub, huipputaso, huipputason, hyvinvoinnin, Hyvinvointi, Innovation, Innovation Hub, Innovation Hub -verkosto, investoi, investoinnista, investoinnit, investointi, Iso-Britannia, Iso-Britannian, jakaa, Kanada, Kanadan, Kansainvälinen, kansainvälistä, Kasvu, Kausala, Kausalassa, kautta, käyttäjät, käyttäjien, Kehittää, keittiöhenkilökunnan, keittiöhenkilökunta, keittiöratkaisu, keittiöratkaisut, keskellä, keskiö, keskiössä, keskuksena, keskus, Kiina, Kiinan, kilpailuasema, kilpailuaseman, koekeittiö, koekeittiöympäristö, kokemus, kokonaisratkaisu, kokonaisratkaisuja, kokonaisratkaisut, konserni, Konsernin, Korkeatasoinen, korkeatasoisen, Kuala Lumpur, Kuala Lumpurissa, kulinaarisen, kulinaariset, kulttuuri, kulttuurin, laatu, lämpö, lämpöpäästöt, Liiketoiminnan, liiketoiminnasta, Liiketoiminta, Liiketoiminta-alue, liikevaihdosta, liikevaihto, logistinen, logistisena, maailmaa, maan, maanosiin, mahdollistaa, Malesia, Malesian, markkinalla, markkinan, markkinoiden, markkinoilla, menestyminen, menetelmä, menetelmät, merkitys, merkitystä, miljoona, Mississauga, Mississaugassa, mitoitettu, mitoitettuja, mitoitetut, osaaminen, osaamista, osoittaa, osoittavat, päästöjen, päästöt, Ranska, Ranskan, Ranskassa, ratkaisu, Ratkaisuissa, ratkaisujen, ratkaisut, Ravintola, ravintola-ala, ravintola-alan, ravintola-asiakas, ravintola-asiakkaat, ravintola-asiakkaiden, ravintola-asiakkaille, ravintoloissa, ravintoloitsija, ravintoloitsijan, Rochester, Rochesterissa, ruoan, ruoanvalmistus, ruoanvalmistusmenetelmä, ruoanvalmistusmenetelmät, ruokakulttuureissa, ruokakulttuuri, ruokakulttuurit, ruokaperinteet, ruokaperinteiden, Scottsville, Scottsvillessa, Shanghai, Shanghaissa, Sijainti, sisäilmateknologia, sisäilmateknologian, sisäympäristö, sisäympäristössä, suunnannäyttäjä, talo, talotekniikalle, talotekniikka, tehdas, tehokkuuden, tehtaalle, Tehtaan, tekniikalle, tekniikka, teknologia, testaaminen, testaamisen, tilojen, tueksi, tukeminen, tuki, tuote, tuotekehitys, tuotekehityskeskukset, tuotekehityskeskus, tuotekehityskeskusta, tuotekehitystilat, tuottaa, tuotteet, tuotteita, turvallisuus, tutkimus, tutkimus- ja tuotekehityskeskus, Tutkimustilat, työskentelevät, työskentelevien, työtehokkuuden, työtehokkuus, Tyytyväisyys, USA, USA:n, USA:ssa, vaatimukset, vaatimuksia, vaativa, valmistus, varmistaa, varustetaan, verkosto, verkostoa, vienti, vientiä, viihtyvyys, Yhteistyö, Yhteistyökumppani, yhteistyökumppanit, yhteistyössä, Yhtiö, yhtiön, Ympäristö

Ensisijainen sivupalkki

Lue näköislehti

# Lue aiempia näköislehtiä

Yhteistyössä

Nimitysuutiset

Inlook-konsernin toimitusjohtaja vaihtuu

Anna-Liisa Sarasoja Newsec Suomen Property Asset Managementin toimitusjohtajaksi

Anni Sarvaranta Suomen Kaasuenergian kaasuliiketoimintojen johtoon

Lisää nimitysuutisia

Rakennusalan Trendit -raportti

Rakennusalan Trendit raportti

Footer

Projektiuutiset

Projektiuutiset on rakennusalan asiantuntijoille suunnattu aikakausilehti joka esittelee valmistuneita upeita hankkeita.

Viimeisimmät

  • Lomalukemista kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijoille
  • Geberit: Uusi jakorasia seinä-wc:lle
  • Skarta rakentaa SSAB:lle tutkimus- ja laboratoriokeskuksen Raaheen
  • Fira ja SATO yhteistyöhön asuntojen korjaushankkeissa
  • Rakennuskonserni Arkta laajentaa toimintaansa Turkuun

RPT BYGGFAKTA Oy

Ruukinkuja 3
02330 Espoo
09-809911

  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube

Copyright © 2022 · Projektiuutiset | RPT Byggfakta Oy

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet


Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Toivomme, että käytät hetken aikaa periaatteiden huolelliseen lukemiseen. Tämä on tärkeää! Muista, että sinulla on myös valintamahdollisuuksia tietojesi ja yksityisyytesi käsittelyyn ja suojaamiseen.

OK, ymmärrän Lue lisää
RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Aina käytössä

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Non Necessary

Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.

Tallenna ja hyväksy