Viimeisimmät julkaisut

Habitare siirtyy syyskuusta marraskuuhun

Syyskuulle suunniteltu sisustus- ja designtapahtuma Habitare siirtyy toteutettavaksi tämän vuoden marraskuussa. Uudet päivämäärät ovat 25.-29.11.2020. Siirto auttaa tapahtuman toteuttajia ja näytteilleasettajia valmisteluissaan.

“Korkeatasoisen Habitaren järjestäminen vaatii meiltä ja koko toimialalta paljon valmistelua, varautumista ja suunnittelua. Muuttuneessa tilanteessa Habitaren alkuperäinen ajankohta syyskuun puolessa välissä tuntui tulevan liian vauhdikkaasti. Keskusteltuamme alan toimijoiden kanssa totesimme, että tapahtuma siirto takaa paremmat mahdollisuudet laadukkaan ja kansainvälisen tapahtuman järjestämiselle”, myyntiryhmäpäällikkö Lumia Ankkuri Messukeskuksesta toteaa.

50-vuotisjuhlia viettävä Habitare käynnistää  loppuvuoden sesonkikaupan marraskuun lopulla. Habitaren tueksi on luotu uusi verkkototeutus, joka  esittelee ja syventää Habitaren teemoja ja sisältöä sekä esittelee näytteilleasettajia.

“Olen erittäin iloinen voidessamme järjestää tapahtuman juhlavuodelle ja tarjota kävijöille Habitaren laadukasta sisältöä”, Habitaren luova johtaja Laura Sarvilinna toteaa.

Habitaren näytteilleasettajien osallistuminen siirtyy automaattisesti uuteen ajankohtaan. Lipun ostaneille kävijöille lähetetään uusi lippu lähempänä tapahtuma-ajankohtaa, ja tarpeen mukaan lipun voi myös halutessaan käyttää muussa Messukeskuksen järjestämässä tapahtumassa syksyllä 2020.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>