Viimeisimmät julkaisut

Gustavsbergin uusi standardi

Ehkä maailman hygieenisin WC – Hygienic Flush – nyt täydellisenä valikoimana! Hygienic Flush on innovatiivinen huuhtelutekniikka, jossa perinteisen huuhtelukauluksen sijaan WC-kulhon yläreunassa on kapea ja helposti puhdistettava huuhtelureunus. Huuhteluvesi kiertää tehokkaasti koko WC-kulhon ja puhdistaa sen täydellisesti aivan yläreunaan asti.

– Hygienic Flush- WC-istuimien kysyntä on kasvanut tasaisesta aina sen ensilanseerauksesta muutama vuosi sitten. Nyt tuntui olevan hyvä aika ottaa seuraava askel ja tehdä innovaatiosta standardi, sanoo Niclas Tenselius, Ruotsin maajohtaja Bath & Wellness, Villeroy & Boch Gustavsberg.

Markkinoiden laajin valikoima

Koska käyttökohteet eivät aina ole samanlaisia, on Nautic-sarjan Hygienic Flush WC-istuimia saatavana useina erilaisina versioina. Valikoimassa on myös useita erilaisia kansivaihtoehtoja, sekä mahdollisuus Ceramicplus-pintakäsittelyyn. Ceramicplus-pintakäsittely tekee posliinin pinnasta vettä ja rasvaa hylkivän, jolloin vedestä muodostuu vesipisaroita, jotka kuljettavat mukanaan likaa ja kalkkia ennen kuin ne ehtivät tarttua posliinin pintaan.

Meillä on markkinoiden laajin valikoima Hygienic Flush-WC-istuimia. Valikoimassamme on 11 erilaista lattia- ja seinä-WC-mallia. Tämä lisäksi meillä on 9 avoimella huuhtelukauluksella varustettua Villeroy & Boch-merkkistä seinä-WC:tä.

Myös aikaisemmin esittelemämme design-sarja, Estetic, jonka on suunnitellut ruotsalainen muotoilija Jon Eliason, tulee Hygienic Flush-huuhtelulla.

Hygienia ennen kaikkea

Monelle WC-istuimen siivoaminen on rasittavin osa kylpyhuoneen siivoamista. Lika tarttuu juonteisiin ja WC-istuimen takaa on vaikea siivota. Viime vuosina kehitys on kuitenkin mennyt eteenpäin ja uudet innovaatiot helpottavat siivoamista.

– Asetamme jatkuvasti korkeampia hygieniavaatimuksia, mutta haluamme käyttää vähemmän aikaa siivoamiseen. Avoimen huuhtelukauluksen ansiosta siivoaminen on huomattavasti helpompaa, sillä ahtaita, likaa kerääviä välejä ei enää ole, sanoo Katharina Klotz, Markkinointijohtaja Bath & Wellness Nordic & Baltics, Villeroy & Boch Gustavsberg.


Villeroy & Boch Gustavsberg AB kuuluu Pohjoismaiden johtaviin kylpyhuonetuotteiden valmistajiin. Konsernin kaksi tuotemerkkiä Gustavsberg ja Villeroy & Boch kattavat kaikki kylpyhuonetuotteet, kuten WC-istuimet, pesualtaat, hanat, kalusteet, kylpyammeet ja Wellness-ammeet. Gustavsberg-konsernin omistaa saksalainen Villeroy & Boch AG, joka on eräs Euroopan suurimmista kylpyhuonekalusteiden valmistajista. Lisätietoja on saatavana osoitteesta www.gustavsberg.com/fi/

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>